Raliul Sibiului, etapa a cincea a Campionatului National de Raliuri Dunlop, se va desfasura in acest final de saptamana. Pe lista de inscrieri figureaza 65 de echipaje.

Dintre acestea, 49 de echipaje vor lua startul in Campionatul National de Raliuri Dunlop. Alte doua vor concura in Campionatul National de Raliuri Istorice. In fine, 14 sunt inscrise in Campionatul National de Rally 2.

Initial pusa sub semnul intrebarii, prezenta triplului campion national si a actualului lider din campionat Simone Tempestini este sigura. Pilotul clujean va incerca sa obtina a doua sa victorie la Sibiu dupa cea din 2015.

Invingatorul din editia precedenta a Raliului Sibiului, Bogdan Marisca, il va avea din nou alaturi pe Sebastian Itu, pe un Ford Fiesta R5. Bogdan vizeaza egalarea recordului de patru victorii detinut de Titi Aur. Un alt pretendent la victorie este Dan Girtofan. Un pilot care are la activ doua succese (2016 si 2017) si 7 podiumuri.

Lista de inscrieri: lista-inscrieri-22iul

Maine debuteaza recunoasterile in Raliul Sibiului

Raliul Sibiului debuteaza miercuri si joi cu recunoasterea traseului de concurs. In cele doua zile echipajele participante vor descoperi noutatile pe care organizatorii le-au pregatit in acest an. Joi, de la ora 20, in Piata Mica, va avea loc Startul Festiv.

Ziua de vineri debuteaza cu testele oficiale ale competitiei, care sunt programate pe drumul dintre Seica Mare si Seica Mica in intervalul orar 9:00 – 13:30. Prima masina va pleca din parcul de service amplasat in Targul de Masini Obor la ora 15:30. Concurentii vor avea de parcurs aproximativ 125 de kilometri contra-cronometru pe 15 probe speciale pe durata celor doua zile de concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.