Raliul Argesului CATENA – Powered by Peugeot 2020 deschide la sfarsitul saptamanii editia 2020 a Campionatului National de Raliuri Betano. Intrecerea va avea la start 66 de echipaje.

Vineri seara, la finalul perioadei de inscriere pentru Raliul Argesului CATENA – Powered by Peugeot 2020, un numar de 58 de echipaje erau pe lista. Clubul Sportiv DTO Rally, organizatorul competitiei, a prelungit perioada de inscriere pana marti. Evident, pentru a permite cat mai multor concurenti sa fie prezenti la cursa.

Pe langa echipajele inscrise deja de vineri, un numar de opt noi concurenti au confirmat prezenta pe probele speciale. Astfel, Campionatul National de Raliuri Betano va avea la start 49 de echipaje. Li se adauga patru in cel dedicat Vehiculelor Istorice si 13 in Rally2.

Surprize la start: Vali Porcisteanu, Dan Girtofan si Raul Badiu

Pe lista surprizelor ultimelor zile se afla multi piloti rapizi din Romania. Raul Badiu, participant in Campionatul Mondial de Raliuri pentru Juniori, se va afla la start la bordul unui model Dacia Sandero. Dan Girtofan s-a inscris pe ultima suta de metri si va concura cu Skoda Fabia R5. Masina cu care a terminat pe podium in 2019. De asemenea, Valentin Porcisteanu, unul dintre favoritii locali, se va afla la start la bordul unui Mitsubishi Lancer EVO de clasa RC2N.

Simone Tempestini (Skoda Fabia), Dan Girtofan (Skoda Fabia), Cristian Dolofan (Peugeot 208) si Enis Arif (Skoda Fabia) vor porni pe modele R5 de top. In timp ce alaturi de Vali Porcisteanu, Razvan Trisnevschi, Cristian Timisica si Adrian Grigore vor lua concura pe masini integrale in cadrul clasei RC2N.

Tot pe modele cu tractiune integrala vor porni in Raliul Argesului si concurentii categoriei NAT11. Este vorba despre Bogdan Nastase, Dorin Banciu, Dan Iamandi, Adi Iliescu, Bogdan Moldovan si Adrian Minea.

Dueluri interesante si in disputa masinilor cu tractiune fata

Lupta in categoria masinilor cu tractiune fata va fi foarte stransa, cu multi piloti rapizi la start. Vorbim despre Norbert Maior (Peugeot 208 R2), Eugen Caragui (Peugeot 208 R2), Adi Teslovan (Citroen DS3 R3), Remus Cotut (Citroen DS3 R3), Mihai Manole (Renault Clio R3), dar si multi altii.

20 de echipaje vor porni in cea mai numeroasa categorie, RC5. Acolo unde concurentii vor duce dueluri stranse la bordul modelele Dacia Sandero, Dacia Logan si Suzuki Swift Sport. Danut Budai, Cristiana Oprea, Alexandru Ardelean si Raul Badiu sunt cele mai sonore nume care vor lupta pentru victorie.

Un numar mare de echipe pornesc in Campionatul National de Raliuri Betano in Raliul Argesului: patru grupari se vor lupta pentru suprematie: DTO Rally Team, Napoca Rally Academy, Danny Ungur Racing si Sibiu Rally Team.

4 echipaje in CNRVI si 13 la startul Rally2

In Campionatul National de Raliuri dedicat Vehiculelor Istorice vor porni patru echipaje. Pe lista: Dorin Alexandrescu (VW Golf), Gunther Graef (BMW 2002), Petru Constantinescu (Renault) si Andrei Agapian (VW Golf). In final, 13 echipaje vor ”alerga” in Rally2. Cei mai experimentati piloti sunt Emanuel Resiga, Bogdan Samoila, Cristian Pesotchi, Alexandru Bogdan sau George Marinescu.

Lista completa de inscrieri: Inscrieri-Raliul-Argesului-2020-FINAL.

Raliul Argesului CATENA – Powered by Peugeot este un eveniment organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, sustinut de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti si CATENA, cel mai mare lant de farmacii din Romania, detinut de grupul Fildas.

Masina oficiala a Raliului Argesului este oferita de Trust Motors – Importator oficial al marcilor Peugeot, Citroën si DS in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.