MotoRC by Rompetrol, cea mai populară competiție de motociclism viteză din România, continuă parcursul ascendent. Sezonul 2021 va fi transmis în direct pe postul de televiziune Look Sport 3, disponibil în toată țara, la toți operatorii de cablu.

Deși 2020 a fost un an dificil și atipic, popularitatea competiției MotoRC by Rompetrol a fost în continuă creștere. Atât datorită spectacolului de pe pistă la toate clasele, cât și a interesului crescând din partea organizațiilor de media. Sezonul 2020 a fost urmărit de sute de mii de persoane pe internet și pe postul TV Look Sport 3, iar cursele au avut de multe ori finișuri pe muchie de cuțit și piloți de nivel din ce în ce mai înalt, atât din România cât și de peste hotare.

Sezon în direct

Ascensiunea motociclismului viteză, prin MotoRC by Rompetrol, va continua într-un ritm accelerat în 2021. Promotorul campionatului tocmai a semnat un acord pentru difuzarea în direct pe Look Sport 3 a celor șase etape de sezonul viitor.

Pe lângă transmisiunile în direct din duminicile de cursă, MotoRC și microcosmosul motociclismului viteză vor constitui subiecte pentru emisiuni realizate pe același post
TV. Astfel încât acest sport spectaculos își va lua locul de drept în casele tuturor românilor.

Postul TV Look Sport 3 se află în grila tuturor operatorilor de televiziune prin cablu din România, astfel încât vizibilitatea MotoRC by Rompetrol va fi mai mare decât oricând.

Șase etape în 2021

Conform calendarului provizoriu, sezonul 2021 de MotoRC by Rompetrol va avea șase etape. Campionatul va debuta pe 23-25 aprilie și se va încheia pe 1-3 octombrie. MotoRC by Rompetrol este cea mai populară competiție de motociclism viteză din România, având cinci clase. Rookies 600, Rookies 1000, Stock 300, Stock 600 și Stock 1000.

Clasele Stock, unde aleargă unii dintre cei mai rapizi piloți din țară și din această
parte a Europei, intră acum în al treilea an consecutiv de transmisiune TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.