Motocross cu titlurile pe masa. Se anunta spectacol total pe TCS Racing Park in finalele din Campionatul Est European si National de Motocross. Intrecerile organizate de cluburile Top Cross TCS si Dual Racing Team se disputa pe 5 si 6 octombrie la Ciolpani. Ele vor avea la start cei mai buni piloti de motocross din 6 tari. Este vorba despre Bulgaria, Grecia, Moldova, Serbia, Turcia si Romania.

In etapele finale ale celor mai importante competitii de motocross diin regiune vor participa peste 120 de sportivi. Acestia lupta pentru titlurile nationale si est europene la clasele 50 cmc, 65 cmc, 85 cmc, MX2 juniori, MX2, MX1, veterani si amatori.

Adrenalina si dueluri roata la roata

“Cei mai buni piloti din Romania vor concura impotriva celor mai buni piloti din regiune. Ne dorim sa vedem cat mai multi romani pe podium. Ne pregatim intens pentru cele doua competitii si sunt sigur ca va fi un spectacol total pe pista. TCS Racing Park este unul dintre cele mai spectaculoase circuite din regiune si sunt incantat ca vom avea din nou evenimente de top aici.”, a spus Adrian Raduta. Acesta este managerul clubului Top Cross TCS, organizatorul evenimentului.

Conceput de Greg Atkins, cel mai cunoscut designer de circuit la nivel mondial, TCS RACING Park a gazduit cu succes etape din Campionat Mondial de Motocross (clasa MX3) si Campionatul Mondial de Motocross cu atas si estee perfect pentru cele mai importante competitii de motocross organizate anul acesta in Romania.

Motocross cu titlurile nationale si est-europene pe masa TCS-Racing-park-2

Adrenalina, dueluri roata la roata, depasiri spectaculoase si sarituri incredibile in etapele finale din Campionatul Est European de Motocross si Campionatul National de Motocross, programate pe 5 si 6 octombrie la Ciolpani, pe circuitul TCS Racing Park.

Accesul publicului este liber, iar programul in fiecare zi de competitie incepe la ora 10:00. Fara indoiala, tinand cont de faptul ca vremea se anunta buna, dar si ca sunt premise de spectacol la cel mai inalt nivel, este de asteptat ca numarul fanilor sa fie extrem de mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.