Prezente romanesti in motocros. La nivel international, in weekend-ul trecut. Bulgaria a gazduit la Troyan etapa a doua a Campionatlui European si Balcanic de profil. Au concurat clasele: MX65, MX85, MX2 (Junior), MX1, MX si MX Veteran.

La clasa MX65 cel mai bine clasat pilot roman este acum Ioan Chiujdea de la Top Cross TCS Otopeni. Acesta se afla pe locul 5 in Campionatul European BMU cu 43 de puncte. Maya Cojanu (Steaua Bucuresti) este pe locul 8, urmata de Liviu Jigmond (Motorextrem Lugoj), pe 9. Luca Stefanescu (Top Cross TCS Otopeni), este la aceeasi clasa pe locul 11 din cei 22 de concurenti inscrisi in acest sezon competitional.

Marius Popovici (Top Cross TCS Otopeni), urca pe podium in a doua mansa a clasei MX85 din Campionatul European BMU. Multumita acestui rezultat este acum pe locul III in clasamentul general, la egalitate de puncte cu croatul Luka Kunic. Cel mai bine clasat pilot roman la aceasta clasa este insa in continuare Zoltan Ordog (Top Cross TCS Otopeni). Acesta imparte prima pozitie a clasamentului cu bulgarul Hristian Georgiev, amandoi cu 55 de puncte. Mihai Dine este pe locul 10, Mihnea Banu pe 12 iar Victor Rusu pe 23 in clasamentul general dupa doua etape, toti trei fiind sportivi ai clubului Top Cross TCS Otopeni.

Stefania Bancila, pe podiumul european

Este de mentionat aici ca Stefania Bancila (Top Cross TCS Otopeni) nu a participat la aceasta etapa balcanica deoarece a concurat in Italia la clasa EMX Woman din Campionatului European. Stefania a strans doua puncte in clasamentul general european si a reusit sa urce pe podiumul european al fetelor care alearga cu motociclete de 125cc 2T (locul III).

La clasa MX2 Andrei Poponut de la clubul Juvenes Tirgu Mures are in acest moment 29 de puncte si se afla pe locul 7 in Campionatul European BMU.

La Veterani, Ionut Cojanu (Steaua Bucuresti), termina pe podium (locul III), aceasta etapa balcanica si este acum pe locul 2 in ierarhia generala dupa doua etape. La aceeasi clasa Ciprian Popescu (Dual Racing Team Bucuresti), este pe locul iar Daniel Nagy (Steaua Bucuresti), pe 8.

Gratie acestor rezultate Romania se mentine pe locul II in clasamentul balcanic pe natiuni.

Clasamentul complet BMU MX dupa doua etape este disponibil aici.

Sursa: frm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.