Licenţierea online a sportivilor legitimaţi în cadrul cluburilor pentru sezonul competiţional 2021 va începe vineri, 15 ianuarie.

”Înainte de a începe licenţierea propriu-zisă a sportivilor, asiguraţi-vă, vă rugăm, că aţi achitat cotizaţia anuală de club pe 2021. Și aţi încărcat dovada plăţii acesteia în câmpul special din platforma online.

După acest pas, puteţi trece la licenţierea sportivilor pentru sezonul 2021. După modelul de anul trecut. Reamintim că în cazul sportivilor noi intraţi în clubul dumneavoastră, pe lângă alte date şi documente, este foarte important să inseraţi CNP-ul corect şi fotografia acestora”, se precizează în comunicatul FRAS.

Potrivit Hotărârii nr. 4 din 8 decembrie 2020 a Consiliului Federal (VEZI AICI), începând cu 2021 au fost stabilite anumite criterii privind solicitarea unor licenţe la mai multe discipline. Oficialii cluburilor sunt rugați să ţină cont de acestea în momentul licenţierii fiecărui sportiv.

Una dintre ele vizează licența sportivului debutant în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Pentru acest tip de licență este obligatorie participarea la cel puțin 4 etape încheiate în sezon, dintre care două obligatoriu la Viteză în Coastă 2, iar alte două la alegere din oricare disciplină, fiind obligatorie licenţierea pentru fiecare.

”De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să completați toate datele din fișa clubului, în cazul celor care nu au făcut-o până acum. Pentru orice alte informaţii legate de licenţiere, vă rugăm să contactaţi Secretariatul FRAS (licente@fras.ro)”, se mai precizează în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here