Harghita Trophy, etapa a cincea a Campionatului National de Off Road, a luat startul ieri. Competitia se disputa sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Astazi, in ziua secunda, se concretizeaza ierarhiile in Trophy, dupa etapa a doua. In plus se desfasoara superspeciala Trial.

Duel Pestean – A.Visoiu la Extrem

La Clasa Extrem, dupa cum era de asteptat, disputa pentru prima pozitie s-a dat intre Claudiu Pestean si Andy Visoiu. Reamintim, Visoiu a fost lider al campionatului pana la runda trecuta. La etapa respectiva nu a luat startul, iar Pestean, care s-a impus, a trecut la conducere pentru numai un punct.

Si in Harghita Pestean a fost mai rapid, in timp ce Andy Visoiu a fost nevoit sa se multumeasca doar cu pozitia secunda. Locul 3 este ocupat de Sorin Parvulescu. La aceasta categorie au concurat 7 echipaje.

La Open, primele trei pozitii au fost ocupate de Andrei Museteanu, Mircea Tudor si Teodor Visoiu. Ultimul este liderul campionatului la aceasta „sectiune” dupa 4 etape, cu 16 puncte avans.

Echipajul Best Ride, pe 2 la Standard B

Marius Dima a fost cel mai rapid la Standard A, urmat de Oana Tarcea. Karol Pereteanu a ocupat pozitia a treia in etapa de vineri.

La Standard B, echipajul Best Ride, compus din Vlad Huminuc si Radu Romanescu, au terminat ziua pe pozitia secunda. Locul intai a fost adjudecat de Cornel Stan, in timp ce Sebastian Avram a completat podiumul zilei.

In fine, la Standard C, ordinea la capatul primei zile de concurs a fost Cristian Cravet, Alin Bob, Vlad Ratiu.

Harghita Trophy a continuat, asa cum aminteam, azi dimineata, cu a doua etapa Trophy. Iar la ora 14 s-a dat startul in spectaculoasa Superspeciala Trial care va pune capat concursului. Vom reveni cu amanunte despre ziua a doua, ca si cu rezultatele complete, in momentul in care acestea ne sunt furnizate de organizatori.

Rezultate: STAGE 1

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.