Off road, rally-raid, raliuri, viteza in coasta si toate celelalte discipline din motorsportul romanesc sunt intr-o nedorita vacanta prelungita. Din pricina Coronavirus. Comisia Nationala de Off Road priveste insa spre momentul in care lucrurile vor reveni la normal. Si a emis un comunicat in atentia organizatorilor de competitii nevoiti sa anuleze sau sa reprogrameze intrecerile.

Potrivit acestuia, prioritate la programarea/reprogramarea evenimentelor o au evenimentele de tip Etapa Trophy si Etapa Trial. In plus, se precizeaza ca nu se pot reprograma evenimente restrictionate intr-o perioada in care se desfasoara un
eveniment de tip Etapa Trophy.

Evenimente restrictionate se pot reprograma intr-o perioada in care se desfasoara si un
eveniment de tip Etapa Trial. Insa trebuie ca evenimentele sa nu se desfasoare in zone apropiate. Intre acestea trebuie sa existe o distanta de peste 250 km.

Evenimentele restrictionate se pot desfasura in aceeasi perioada, iar Comisia nu va impiedica acest lucru. In acest sens organizatorii de Evenimente restrictionate trebuie sa se inteleaga intre ei asupra datelor.

Totodata se face precizarea ca din cauza pandemiei in acest an nu se va aplica masura care specifica ca in weekendul premergator unui Eveniment de tip Trophy nu se pot organiza alte Evenimente.

Calendarul provizoriu al evenimentelor sportive off road din 2020 este in imaginea de mai jos.

Off road, precizarile CNOR pentru criza Coronavirus Off-Road-979x1024

Sursa: CNOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.