CORB Adventure Days, etapa a doua a Campionatului Național de Off Road, ia startul astăzi și se va încheia duminică. Întrecerea este organizată de Clubul Off Road București CORB 44 în parteneriat cu Primăria Șotânga, Primaria Municipiului Târgoviște, Instituția Prefectului Dâmbovița, Consiliul Județean Dâmbovița și Regia Națională Romsilva.

Trasee inedite

Echipa de organizare CORB44 promite și pentru acest an trasee inedite. Acestea vor pune la încercare atât abilitățile de pilotaj cât și pe cele de navigare, pentru toate clasele sportive. Este vorba despre Standard A, B și C, Open, SSV, Extrem, dar și Hobby. Fiecare zi de competiție are pentru toate clasele, diferențiat ca dificultate, trasee între 60 și 90 km lungime.

Clasa Hobby este tratată și în acest an la CORB Adventure Days ca o clasă pentru începători, antrenament pentru navigatori. Este astfel o verificare a capacității fiecăruia de a participa, în echipă, la clasele superioare din cadrul campionatului. Și oferă ocazia concurenților de a se acomoda cu atmosfera unei etape și cu viitorii adversari.

Copiloții vor avea ocazia să navigheze pe road book, dar ca masură de siguranță li se va oferi și track pentru confirmarea pozițiilor. Traseul va fi unul foarte apropiat ca nivel de dificultate de clasa Standard. În consecință, vor putea intra în teren numai masini de teren cu tracțiune 4×4 și anvelope cu profil minim AT.

Condiții de participare

Pentru cei ce doresc sa participle la CORB Adventure Days 2020 se percepe următoarea taxă sportivă: 350 lei/participant pentru Hobby, 450 lei/participant pentru Standard, Challenge si Promo, 550 lei/participant pentru Open/SSV și 650/participant pentru Extrem. Înscrierea se face doar pe site-ul www.cnor.ro

Documentele necesare pentru inscriere:

  • Acte de identitate pentru pilot si copilot
  • Permis de conducere valabil pentru pilot
  • Asigurare de accidente pentru competitii sportive de gen. *portivii care posedă Licența anuală FRAS vor prezenta licența. Ceilalți vor putea obține asigurarea de la secretariatul competiției, contra-cost.
Programul CORB Adventure Days 2020

Joi, 01 octombrie – comuna Șotânga (N 44 58′ 35″ E 25 23′ 03″)
16:00 – 23:00 înscrierea, verificarea tehnică
23:00 ceaun

Vineri, 02 octombrie – ziua 1 concurs
08:00 – 09:00 înscriere concurenți întârziați
09:00 briefing/ ședinta tehnică în zona parcului tehnic
10:00 start CAD 2020 din zona Parcului tehnic din comuna Șotânga
18:00 finish preconizat ziua 1 CORB Adventure Days

Sâmbătă, 03 octombrie
09:00 breifing/ ședința tehnică în zona parcului tehnic
10:00 start ziua 2
18:00 finish preconizat ziua 2 CORB Adventure Days

Duminica, 04 octombrie – ziua 3 concurs (Proba Speciala Trophy)

10:00 start Proba Speciala Trophy
15;00 terminarea ziua 3 de concurs (estimare)
15:30 Festivitatea de Premiere CORB Adventure Days

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.