Harghita Trophy se va desfasura in acest final de saptamana la Harghita Bai. Competitia conteaza ca etapa a cincea din Campionatul National de Off Road 2019. Intrecerile se deruleaza sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Harghita Trophy este prezenta in premiera ca etapa in intrecerea interna de off road. Trasee spectaculoase si adrenalina sunt ingredientele pentru cei 50 de concurenti asteptati la start. „Suntem in grafic cu pregatirile. Pregatim trasee interesante, spectaculoase si diferite fata de ceea ce se obisnuieste in Campionatul National. Dorim ca intrecerea sa devina o constanta in campionat”, a precizat Lorant Farkas, organizatorul competitiei.

Doua zile Trophy si proba de Trial

Concursul va fi structurat pe 7 clase: Standard grupele A, B si C, Open, Open SSV, Extrem si Promo. In program sunt doua zile de TROPHY si o proba superspeciala TRIAL.

Participantii la competitie puncteaza pentru clasamentul Campionatului National de Off Road 2019 la sectiunile: TROPHY si TRIAL, exceptie clasa PROMO care nu puncteaza in campionat

Inscrierile se fac exclusiv pe site-ul intrecerii interne, www.cnor.ro. Tot acolo, cei intersati sa participe, pot afla detalii privind taxele de inscriere. Ca si, pe de alta parte, detalii referitoare la facilitatile de cazare, precum si numerele de telefon ale persoanelor insarcinate cu buna desfasurare a competitiei.

La start se va afla si echipajul Best Ride Vlad Huminuc-Radu Romanescu. Cei doi concureaza cu Nissan Patrol la Clasa Standard B. Adversarii lor ca si celelalte echipaje inscrise le puteti gasi in pagina evenimentului de pe pagina CNOR.

Program Harghita Trophy

Joi 5 septembrie 2019
16.00 – 23.00 Inscrierea concurentilor, verificarea tehnica a vehiculelor, cazarea concurentilor si a insotitorilor

Vineri 06 septembrie 2019
7.30-8.30 – inscrierea concurentilor, in conditiile art. 8.2 din Regulamentul particular
9.45 – 10.00 – briefing
10.30 – start stagiu de traseu TROPHY

Sambata 07 septembrie 2019
9.15 – 09.30 – briefing
10.00 – start stagiu de traseu TROPHY
14.00-start proba superspeciala TRIAL
Pentru sectiunile STANDARD A, STANDARD B, STANDARD C, OPEN SSV, OPEN,EXTREM si PROMO proba superspeciala TRIAL se va desfasura functie de ordinea de finish al stragiului de traseu Trophy.
21.00- Festivitatea de Premiere si Party

Eventualele modificari ale programului se vor afisa la Secretariat si anunta la briefing.

Pentru a va incalzi inaintea intrecerii, va invitam sa urmariti episodul 3 din „Off Road Stories”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.