FRAS

FRAS a decis sa-i premieze pe cei mai infocati fani ai competitiilor de motorsport oficiale organizate sub egida sa. Momentul de start al acestui demers, prima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop.

Iar Raliul Argesului Catena powered by Peugeot a avut intre ingrediente si numarul mare de fani. Spre exemplu, doar la Super Speciala din Pitesti s-au consemnat 12.000 de spectatori. Un numar record in acest sezon, potrivit FRAS.

„Dintre acestia, cu siguranta, unii dintre ei s-au remarcat prin dorinta formidabila de a-si sustine favoritii. Astfel ca FRAS a decis sa le ofere acestora o surpriza la fiecare dintre runde. Cei mai spectaculosi fani vor fi rasplatiti cu o experienta la o etapa ulterioara, la alegere. Ei urmeaza sa primeasca din partea federatiei o noapte de cazare si decontarea transportului”, este informatia remisa de FRAS.

La Pitesti, FRAS a premiat doi fani

Pentru runda din Arges, comisia FRAS a decis sa ii rasplateasca pe Dragos Ionel Popescu si pe Claudiu Teodor Iordachescu. „Pentru atasamentul lor fata de motorsportul romanesc”, este motivatia FRAS.

Cei doi nu doar ca si-au sustinut favoritii pe toata durata raliului, ci le-au si oferit sansa internautilor sa afle informatii, in timp real, despre atmosfera de pe traseul de concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.