Endurocross spectacol pe malul raului Milcov. Asa se poate rezuma Cupa Viilor Domnesti, penultima etapa din Campionatul National de Endurocross. Intrecerea, aflata la a doua sa editie, este singura de gen din calendar gazduita de Moldova. Ea s-a desfasurat in organizarea clubului ACS Odobesti impreuna cu Primaria Odobesti.

Lungimea traseului pentru clasa ATV/QUAD a fost de aproximativ 12 km. Traseul claselor MOTO a fost mai lung, masurand aproximativ 14 km. Organizatorii au pregatit excelent competitia chiar daca au avut de reamenajat parcursul dupa o puternica ploaie venita cu o zi inaintde de cursa. Au fost prezenti 38 de participanti de la clasele: A;B;C;Veterani;; Quad Pro si Hobby; ATV Pro si Hobby.

De pe lista de start nu au lipsit campionii Romaniei la ATC, Marian Lungu si Catalin Mocuta, castigatorul editiei de anul trecut, de la quad, Sebastian Bodea si Alexandru Tudor. Invitat de onoare a fost Gagyi Peter, o legenda vie a motocrosului din Romania, care a participat la clasa veterani si a obtinut locul al II-lea.

Laureatii Cupei Viilor Domnesti

Andrei Botoaca (CSU Stiinta Bucuresti) a fost castigatorul Cupei Viilor Domnesti 2019 (clasa Moto PRO). La clasa Veterani prima pozitie a fost adjudecata de Florin Caraba, pilot care a reprezentat clubul Master Bike Cluj.

De la acelasi club au provenit si invingatorii de la alte doua clase. Este vorba despre Ilyes Zakord, cel care s-a impus la Clasa B, respectiv Flaviu Seica, care si-a trecut in cont victoria la Hobby.

La clasa Quad PRO s-a impus Tudor Alexandru de la clubul MRM Bucuresti. Clasa Quad C i-a revenit lui Iacob Marco de la clubul Lion Racing Team Sebis. Cel mai bun la clasa ATV Pro a fost Radu Mihai Lungu de la ATH Racing Floresti, in timp ce Doru Pascu, pilot care a reprezentat clubul organizator, ACS Odobesti, a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului la Clasa C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.