Endurocross la Odobesti. Pentru ca in acest weekend se desfasoara etapa a cincea din Campionatul National de Endurocross, Cupa Viilor Domnesti. Este a doua editie a competitiei organizate de clubul ACS Odobesti pe malul raului Milcov.

Vor concura clasele: A, B, C, Veterani, Fete. Dar si Quad Pro si Hobby, respectiv ATV Pro si Hobby. Lungimea traseului pentru clasa ATV/QUAD este de aproximativ 12 km. Traseul claselor MOTO are circa 14 km cu obstacole naturale in padure, splash-uri, dar si obstacole artificiale care le vor pune la incercare calitatile sportive si puterea motoarelor.

„Lucram la ultimele detalii in ceea ce priveste competitia, pentru ca este nevoie de o pregatire speciala a evenimentului din toate punctele de vedere. Si-au anuntat prezenta aproximativ 70 de participanti. In plus, anul acesta va avea loc pe langa intrecerea sportiva si o intalnire a motociclistilor din intreaga tara- „Moto Bike Fest”, urmata de o caravana moto prin centrul orasului. Avand toate aceste „ingrediente”, invitam publicul spectator sa ni se alature in numar cat mai mare pentru a se bucura de momente pline de adrenalina si spectaculozitate”, a declarat Daniel Nicolas, primarul orasului Odobesti, pentru invrancea.ro.

Program Cupa Viilor Domnesti

08.00 – 12.00 – Secretariat + Revizie Tehnica
10.00 – 10.30 – Incalzire pe zona speciala. Doar sportivii care au indeplinit toate formalitatile de inscriere in competitie pot efectua incalzirea, pentru clasele QUAD & ATV.
10.30 – 10.45 – Sedinta informare sportivi (briefing). Concurentii claselor QUAD & ATV se vor prezenta in echipamentul de concurs.
11.00 – START clasa QUAD (profi si hobby)+ATV (profi si hobby) (1h si 30 min.+1 tur)
13.00 – FESTIVITATE DE PREMIERE QUAD & ATV
13.15- 13.45 Incalzire pe zona speciala. Doar sportivii care au indeplinit toate formalitatile de inscriere in competitie pot efectua incalzirea, pentru clasele MOTO
13.45 – 14.00 – Sedinta informare sportivi (briefing). Concurentii claselor MOTO se vor prezenta in echipamentul de concurs.
14.00– START clasa MOTO cls.A (2h+1 tur); cls.B+VETERANI+C+Fete (1h si 30 min.+1 tur);
17.00– FESTIVITATEA DE PREMIERE MOTO

Regulament particular: Program-si-Reg.CNIR-Ec.et_.V-Odobesti-28.09.2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.