Endurocross la cel mai inalt nivel ne propune etapa de final a intrecerii interne. Competitia se va desfasura pe 19 octombrie pe circuitul de motocros din Odorheiu Secuiesc in organizarea clubului Ditriders Ditrau. Accesul catre Dealu Mare se face prin strada Sf. Imre.

Vor concura clasele: A;B;C;Veterani;Quad Pro si Hobby; ATV Pro si Hobby. Si se anunta o competitie cu multe dispute interesante. La clasa Veterani pentru titlul de campion se lupta Gagyi Peter Zsolt si Caraba Florin Marius. Intre cei doi sunt doar cinci puncte inaintea acestei etape cu numarul sase.

O cursa stransa vom avea si la clasa Hobby, unde la varful clasamentului, intre Flaviu Seica si Lukacs Zsolt sunt doar sapte puncte. Cel mai mic numar de puncte intre primii doi clasati este insa la clasa Quad Hobby, unde sunt doar 3 puncte intre Cretan Emil Laurentiu si Cosma Alin.

Program:

08.00 – 12.00 – Secretariat + Revizie Tehnica
10.00 – 10.30 – Incalzire pe zona speciala. Doar sportivii care au indeplinit toate formalitatile de inscriere in competitie pot efectua incalzirea, pentru clasele QUAD & ATV.
10.30 – 10.45 – Sedinta informare sportivi (briefing). Concurentii claselor QUAD & ATV se vor prezenta in echipamentul de concurs.
11.00 – START clasa QUAD(pro)+ATV(pro) (1h si 30 min.+1 tur) si cls. Quad (hobby) + ATV (hobby) (1h +1 tur)
13.15- 13.45 Incalzire pe zona speciala. Doar sportivii care au indeplinit toate formalitatilede inscriere in competitie pot efectua incalzirea, pentru clasele MOTO
13.45 – 14.00 – Sedinta informare sportivi (briefing). Concurentii claselor MOTO se vor prezenta in echipamentul de concurs.
14.00– START clasa MOTO cls.A, cls.B+VETERANI (1h si 30 min +1 tur) si cls. C (1h +1 tur)
17.00– FESTIVITATEA DE PREMIERE

Lungimea traseului este de aproximativ 13 km.

Organizatorii atentioneaza sportivii ca prezenta sportivilor la festivitatea de premiere este obligatorie. Neprezentarea sportivilor (clasati pe locurile fruntase) la festivitate anuleaza premiul obtinut in urma alergarii in prezentul concurs.

Programul si Regulamentul Particular al CNIR Endurocross Et. VI este disponibil aici.

Clasamentul General al CNIR Endurocross dupa V etape: Clasament-ENDUROCROSS-dupa-5-etape

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.