La Moreni s-a disputat etapa cu numarul patru din Campionatul National de Endurocross. Competitia a fost organizata de Clubul Sportiv Municipal Flacara Moreni, impreuna cu Primaria Municipiului Moreni. O runda prin care oficial am trecut de jumatatea sezonului competitional al Campionatului de Endurocross.

Au concurat clasele: MOTO-A, VET, B, C; QUAD-A și C; ATV-A și C. Vremea caniculara s-a dovedit un adversar in plus pentru concurenti. Acestia au apreciat insa traseul propus. Pentru ca, trebuie spus, pentru prima data traseul de pe Dealul Sangerisului a fost parcurs in sens invers.

La PRO se impune destul de autoritar Varga Zsolt Jr. (Go Racing Bucuresti), iar la Veterani Gagyi Peter de la Master Bike Cluj. Cel mai bun Expert a fost Ilyés Zakord Szilveszter (Master Bike Cluj). La clasa Hobby locul I a fost obtinut de Cosmin Minculescu de la ACS Odobesti, clubul organizator al celei de a VI-a etape nationale de Endurocross.

Cel mai bun pilot al clasei Quad PRO este Bodea Sebastian (Quad Club Timisoara), in timp ce locul I la clasa Hobby a mers la colegul sau de club, Laurentiu Cretan. Radu Mihai Lungu s-a impus iar la ATV PRO (ATH Racing Floresti), iar Alexandru Bogdan Bran la Hobby.

Rezultatele complete ale CNIR Endurocross: CNIR-EC-Et-IV-Moreni-23-iunie-2019

Clasamentul General CNIR Endurocross 2019 dupa 4 etape: Clasament-ENDUROCROSS-dupa-4-etape

Urmatoarea etapa nationala de Endurocross va fi organizata de clubul Master Bike Cluj si va avea loc in localitatea Belis din judetul Cluj, pe 21 septembrie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here