Duminica la dublu pentru „istorice”. Pe circuitul Motorpark se desfasoara a treia etapa Romanian Retro Racing si sarbatoarea Retromobil Fest.

Romanian Retro Racing la jumatatea sezonului

Romanian Retro Racing ajunge la a treia etapa din calendar pe 9 august. Una care marcheaza jumatatea sezonului competitional pentru autovehicule istorice pe circuit. Si propune o premiera fata de celelalte etape desfasurate pana acum. Pana acum pista a fost impartita alaturi de alte discipline. Iar duminica istoricii vor avea intreg circuitul la dispozitie doar pentru ei si pretioasele doamne.

Odata cu aceasta etapa, organizatorii Campionatului anunta o noua clasa. La categoria Regularitate pe Circuit se va derula si intrecerea Moto Istorice. Una nascuta din apetitul concurentilor pentru doua roti si deschiderea organizatorilor spre a oferi o manifestare completa a culturii retro pe circuit. Iar printre inscrieri se numara modele consacrate precum Simson SR2 (1960) sau Norton 750 Commando (1972). Participantii vor puncta pe durata a trei etape, pana la finalul sezonului competitional 2020.

Retromobil Fest

In paralel cu etapa Romanian Retro Racing, Retromobil Club Romania aduce la Motorpark sarbatoarea anuala Retromobil Fest. De data aceasta desfasurata in cadru restrans din pricina situatiei COVID-19.

Retromobil Fest, cu sustinerea BMW Romania, aduce la circuit experiente artistice in pur stil retro. Adrian Mitu, pictorul oficial al Concursului de Eleganta de la Sinaia, Alexandru Maris, artistul care recreeaza masini istorice, dar nu numai, promit povesti de exceptie.

Accesul spectatorilor inca nu este permis la competitiile sportive. Asa ca ziua de duminica va fi transmisa LIVE de la Motorpark pe paginile de Facebook ale BMW Romania, Romanian Retro Racing, FRAS, Retromobil Club Romania si Eurosport. Comentariul va fi asigurat de Alexandru Seremet (PR BMW Romania si prezentator al Concursului de Eleganta de la Sinaia) si Radu Guramulta (din partea publicatiei partenere RacingWheels). Transmisiunea este posibila prin implicarea Oldtimer Studio si a partenerului 360.ro.

Transmisia de duminica vine in completarea cursei Romanian Endurance Series de sambata, 8 august. Si asceasta poate fi urmarita pe mai multe pagini de Facebook, inclusiv cea a evenimentului, dar si BMW Romania, FRAS, Retromobil Club Romania si Eurosport.

Program transmisii live

8 august

Romanian Endurance Series: 17:45 – 20:00. Transmisie cursa.

9 august

Romanian Retro Racing

11:50 – 13:10. Cursa 1 Moto. Cursa 1 Regularitate.

13:50 – 16:40. Cursa 1 Viteza. Cursa 2 Motor. Cursa 2 Regularitate. Cursa 2 Viteza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.