Dobrogea se pregateste deja sa primeasca concurentii pentru 4V Rally Raid, etapa a doua din Campionatul National de Rally Raid 2020! Intrecerea se va desfasura in a treia saptamana din luna august. Pana atunci, asa cum v-am precizat, prima runda este Baja Satu Mare. Competitie care va avea loc pe 10-11 iulie.

Masuri speciale de siguranta

Mai multe detalii ne-a oferit Jean Vlad, organizatorul competitiei. ”Dobrogea este locul ideal pentru Rally Raid din Romania! Iar editia trecuta a intrecerii nu a facut decat sa confirme acest lucru. Si ne asteptam sa avem parte si-n acest an de o intrecere de tinuta”, a spus acesta.

Pentru a continua: ”Pregatirile sunt in plina desfasurare. Iar impreuna cu partenerii nostri Honda, Raptor, Best Ride, GTC, Est Bike, 4Venture si multi altii, facem eforturi pentru a organiza o competitie la standarde inalte. Bineinteles ca luam toate masurile necesare pentru siguranta participantilor, nu numai tehnice ci si legate de normele de distantare si prevenire COVID!”.

Bivouac in Centrul Vechi!

Organizatorii anunta ca traseul va propune 700 de kilometri de viteza si adrenalina pura. In zone spectaculoase din Dobrogea. Iar prin amabilitatea Primariei Constanta, zona de bivouac si expozitie beneficiaza de o expunere de top. Aceasta va fi amplasata in punctul de maxim interes al orasului, respectiv centrul vechi, faleza.

Doritorii se pot inscrie la una din cele 3 clase Profi, Promo. ”Dar si la, poate, una din cele mai promitatoare clase, Adventure. Spunem promitatoare datorita faptului ca la aceasta clasa se poate inscrie orice iubitor al sportului auto-moto. Chiar daca nu a participat niciodata la o competitie de acest gen. Mai multe detalii gasiti pe site-ul competitiei noastre www.4vrallyraid.com”, spune organizatorul competitiei.

Pentru a incheia cu o invitatie: ”Asadar, in aceasta vara, intre 20 si 23 august, ne vedem la Constanta! Pentru 4 zile de distractie, adrenalina, soare si Marea Neagra! Pana atunci, uram mult succes organizatorilor si concurentilor ce vor participa la prima etapa din Campionatul National de Rally Raid 2020, Baja Satu Mare, ce va avea loc in perioada 10 -11 iulie 2020!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.