CORB Adventure Days 2019, etapa a 7-a a Campionatului National de Off-Road (CNOR), s-a derulat la Targoviste. V-am oferit deja detalii despre competitia Trophy, sa vedem cum au stat lucrurile la Trial.

La Extrem victoria a revenit echipajului Andy Visoiu / Constantin Fantana. Sorin Miron si Laurentiu Dobrica s-au clasat pe locul secund, in timp ce Dan Preda si Cosmin Florin Petrisor au urcat pe ultima treapta a podiumului. Titlul se joaca in trei intre Andy Visoiu, Dragos Cindescu (locul 4 la aceasta runda) si Gheorghe Sorca (absent la aceasta runda).

La Open, succes pentru Octavan Tudor si Liviu Barbu, cei care se impusesera si la Trophy. Au fost urmati de Mircea Tudor / Valentin Alexandroae si Teodor Visoiu / Marius Pop. Octavian Tudor este in pole-position pentru locul intai la finele sezonului. Dar, matematic, totul se decide la Iasi. Acolo unde Teo Visoiu si Mircea Tudor pot schimba lucrurile.

La SSV, ca si la Open, succes pentru cel care s-a impus si in Trophy. Este vorba despre Andrei Ungureanu, cel care a concurat alaturi de Adrian Culea. Virgil Bratasanu si Sorin Pirvan s-au clasat pe locul secund, iar Doru Marius Iacobus si Bogdan Muscalu pe 3. Doru Marius Iacobus trebuie sa termine la Iasi pentru a termina primul in acest an.

Vlad Huminuc (Best Ride), in lupta pentru suprematie si la Trial

Ls Standard A, pe podium au urcat Rares Bucur, Laurentiu Simonca (amandoi secondati de David Santa) si Ionut Cosmin Marcu / Gheorghe Deleanu. Cristian Foaltin, locul 4, ramane lider in ierarhia sezonului.

La Standard B, succes pentru echipajul Best Ride Vlad Huminuc / Radu Romanescu. Lupta pentru prima pozitie in aceasta stagiune se da intre Sebastian Avram, Vlad Huminuc si Cornel Stan.

La Standard C s-a impus Dorin Toma. Clasat al doilea, Vlad Ratiu a trecut pe prima pozitie a ierarhiei din 2019, dar castigatorul se decide la Iasi. In fine, la Promo s-a impus, ca si in competitia Trophy, echipajul Best Ride compus dn Alexandru Ursache si Cosmin Craciun.

Clasamente CORB Adventure Days 2019

Trial

Extrem

  1. Andy Visoiu / Constantin Fantana
  2. Sorin Miron / Laurentiu Dobrica
  3. Dan Preda / Cosmin Florin Petrisor

Open

  1. Octavian Tudor / Liviu Barbu
  2. Mircea Tudor / Valentin Alexandroae
  3. Teodor Visoiu / Marius Pop

SSV

  1. Andrei Ungureanu / Adrian Culea
  2. Virgil Bratasanu / Sorin Pirvan
  3. Doru-Marius Iacobus / Bogdan Muscalu

Standard A

  1. Rares Bucur / David Santa
  2. Laurentiu Simonca / David Santa
  3. Inut Cosmin Marcu / Gheorghe Deleanu

Standard B

  1. Vlad Huminuc / Radu Romanescu
  2. Sebastian Avram / Catalin Paca
  3. Cornel Stan / Mihai Mustea

Standard C

  1. Dorin Toma / Eek Jan Willem
  2. Vlad Ratiu / Vlad Murar
  3. Adrian Cernea / Alexandru Tache

Promo

  1. Alexandru Ursache / Cosmin Craciun
  2. Cristian Marican / Adrian Comanescu
  3. Gabriel Cernea / Anca Toma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.