CNVCD 2019- Andrei Dumitrescu

CNVCD 2019 ia startul in acest final de saptamana. Un numar de 94 de piloti s-au inscris la Trofeul Serus de la Rasnov.

Etapa a devenit deja o traditie in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Ea va bifa al 15-lea sezon sub egida FRAS. Competitia se va desfasura pe o lungime de 3,75 km, pe DN 1E Rasnov – Poiana Brasov.

Sambata sunt programate mansele de recunoasteri si antrenamentele cronometrate, intre orele 09:00 si 17:00. Duminica dimineata vor avea loc din nou doua serii de manse cronometrate. De la ora 13:00 sunt programate cele doua urcari ale concursului.

CNVCD 2019 il readuce la start pe Lucien Hora

La fel ca anul trecut, etapa inaugurala a sezonului de viteza in coasta aduce la linia de start un numar impresionant de piloti. Invingatorul en-titre, Simone Tempestini, va fi absent, dupa ce in weekendul trecut a lua startul in Raliul Corsicii. Insa nici in acest an nu lipsesc surprizele.

Dupa aproape 4 ani de pauza, Lucien Hora si Lola B99/50 revin pe traseul de concurs. Resiteanul este un expert al traseului de la Rasnov. Intre 2010 si 2015 a ratat prima treapta a podiumului doar o singura data. Colegul sau de echipa, Bogdan Cuzma, campion national absolut in 2016, se afla si el prezent pe lista de inscrieri.

Pentru prima oara in cariera, Andrei Dumitrescu va fi prezent la competitie din postura de campion national absolut en-titre. El va concura si de aceasta data la bordul monopostului Tatuus. Fratele sau, Silviu, va lua startul in continuare cu bipostul Osella. La aceeasi grupa este prezent si Dani Otil, cu Radical SR4.

Radut vrea un start in forta

CNVCD 2019- Trofeul Serus Rasnov: 94 de echipaje la prima "viteza in coasta" lucian-radut1Lucian Radut, care a ratat pentru al treilea an consecutiv, la mustata, titlul de campion, vine increzator la prima etapa. El isi propune sa inceapa in forta sezonul. Tel pe care-l are si Costi Stratnic, cu Dacia STCC. Pilot care si-a trecut in cont o clasare foarte buna la finalul lui 2018, un loc 3 la open.

CNVCD 2019- Trofeul Serus Rasnov: 94 de echipaje la prima "viteza in coasta" costi-stratnicDacia Revival va avea doi reprezentanti la Rasnov, pe Dan Spuderka si Edwin Keleti. Fostul campion de la raliuri va participa cu o Dacia Sport. O premiera va fi si participarea Volkswagenului Golf electric pilotat de Sorin Ghisoi in concurs si nu ca forelighter, asa cum ne-am obisnuit in sezonul trecut.

Patru campioni nationali absoluti la raliuri iau startul

Nu mai putin de patru fosti campioni nationali absoluti la raliuri vor lua startul la Rasnov. Mihai Leu, Dan Girtofan, Titi Aur si Vali Porcisteanu vor cauta sa obtina cel mai bun timp in acest concurs. Pentru ultimii trei, competitia reprezinta si prilej de teste inaintea startului in CNRD.

De asemenea, vom bifa si un al doilea automobil electric, tot un Volkswagen Golf, pilotat de Mihai Beldie. Acesta se va numara intre forleighteri, alaturi de Bogdan Minea (Audi TT) si Mihai Constantin (Citroen C2).

Cele mai importante momente ale etapei de la Rasnov vor fi transmise in direct pe pagina de facebook a FRAS, dar si pe site-ul oficial.

CNVCD 2019- Trofeul Serus Rasnov: 94 de echipaje la prima "viteza in coasta" Traseu-Trofeul-Serus-2019-1024x724Lista de inscrieri: Lista inscrieri Trofeul Serus 2019

Credit foto: Adrian Torjoc/abimages.ro, Bogdan Barabas/abimages.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.