numere preferentiale

17 martie este termenul limita pentru numere preferentiale la raliu si coasta. Sportivii participanti la aceste discipline sunt rugati sa trimita solicitarile privind numerele preferentiale pana duminica, 17 martie 2019. Solicitarile se expediaza exclusiv pe adresa [email protected].

Dupa aceasta data, numerele preferentiale se vor atribui in functie de disponibilitate.
In cazul sportivilor cu numere preferentiale in sezonul trecut, acestia trebuie sa le reconfirme pana la data mentionata. In plus, ei trebuie sa le achite dupa primirea facturii. In caz contrar exista posibilitatea sa piarda numarul respectiv daca exista o alta solicitare.

Detalii suplimentare

Exista si situatia in care sportivul opteaza pentru un alt numar preferential decat cel din 2018. In acest caz trebuie sa ia legatura, mai intai, cu sportivul care a detinut numarul dorit in sezonul precedent. Dupa acordul acestuia in scris, printr-un email trimis la adresa [email protected], prin care este de acord sa-l cedeze, numarul devine liber si ii va reveni noului solicitant.

Celor care au aplicat deja pentru licentiere pe platforma online si nu au solicitat numar preferential li s-a acordat un numar liber. Acesta a fost alocat in functie de momentul primirii cererii.

Pentru licentierea anuala fara penalitati in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop termenul limita este, de asemenea, duminica 17 martie. Dupa aceasta data urmeaza sa se perceapa o penalitate de 25% din valoarea licentei anuale la Coasta.

Pentru licentierea anuala fara penalitati in CNRD, termenul limita de trimitere a solicitarilor pe platforma online este 11 aprilie 2019. Termenul este cu 21 de zile inainte de prima etapa.

Trei tipuri de asigurari

Din 2019, toti sportivii care vor solicita licenta FRAS, indiferent de discipina, vor avea la dispozitie 3 tipuri de asigurari, iar in momentul depunerii cererii de licenta sunt rugati sa bifeze varianta dorita.

Daca un sportiv doreste mai multe licente anuale, reprezentantul clubului care face solicitarea poate bifa concomitent disciplinele dorite, intr-o singura cerere. In cazul in care ulterior decide sa participe si la o alta disciplina (licenta one event sau anuala), clubul trebuie sa trimita o noua solicitare. In aceasta va trebui sa bifeze exclusiv noua disciplina dorita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.