Motocicleta lui Alex Rins, Suzuki GSX-RR MotoGP, a fost distrusa joi dupa un incendiu izbucnit in timpul pregatirilor Grand Prix-ului ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani la Sepang, in Malaezia.

Suzuki GSX-RR MotoGP a izbucnit in flacari, in timp ce membrii echipei au finalizat joi dupa-amiaza un start-up.

Incendiul ar fi izbucnit cand conducta de supraincalzire a combustibilului a pulverizat accidental combustibil pe gazele de esapament fierbinti.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit in incident, insa motocicleta a suferit avarii serioase.

Participarea lui Alex Rins la Sepang nu e pusa in pericol, echipa avand destul timp la dispozitie pentru a reface motocicleta pentru pilotul Suzuki Ecstar.

Acestea fiind spuse, va fi o noapte destul de agitata pentru mecani, care vor construi inca odata motocicleta pete noapte. Principala preocupare e motorul, care s-ar putea sa fi fost avariat in incendiu.

Nu e pentru prima oara cand un incendiu de acest fel are loc in MotoGp. Un incident asemanator s-a produs la Circuitul Americii (COTA) din 2013, cand motocicleta Team’s Yamaha YZR-M1.

Grand Prix-ul Malaeziei, desfasurat pe circuitul Sepand Intenational, reprezinta penultima etapa din sezonul MotoGP si se va disputa duminica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.