Este gata pentru urmatoarea dvs. aventura de pe sosea.
Haideti sa ne uitam la piata RV si vem observa cateva tendinte. Vehiculele de agrement devin din ce in ce mai mici, mai versatile si mai accesibile, sau devin vehicule extreme de overland, pregatite parca pentru un scenariu iminent de sfarsitul lumii, de care oamenii de rand nici nu au idee ca se apropie. Hunter RMV Predator 6.6 se incadreaza in ultima categorie a acestor tendinte, daca numele nu l-a dat de gol pana acum.

Predator 6.6 arata ca un camper asezat pe sasiul unui vehicul militar off-road pentru ca exact asta este. Vehiculul este convertit din „Vehicule usoare tactice medii (LMTV) utilizate de militari pentru a transporta soldati si marfuri pe terenuri accidentate de pe tot globul”. Este un vehicul militar transformat intr-o casa pe roti, care arata foarte bine.

Interiorul are tot luxul pe care l-ati astepta de la un RV modern – paturi, zona de luat masa, bucatarie, dus si toaleta. Face ca vehiculul deja mare sa fie chiar mai masiv. Masoara 8,2 metri lungime, putin peste 3,9 metri inaltime si are o garda la sol de 56 cm. In timp ce spatele poate arata ca o casa mica, cabina pare sa fie direct din tabara din armata. Acomodeaza 3 persoane, cu pasagerul din mijloc asezat mai sus, ceea ce indica prezenta unui canal de transmisie. Totul in cabina arata utilitar – bordul negru, comenzile usor de utilizat si nimic altceva.

Predator 6.6 este un vehicul militar deghizat intr-un RV off-road hunter-rmv-predator-66-11Motorul Predator 6.6 este un motor turbo diesel de 6,6 litri cu sase cilindri Caterpillar. Puterea – nespecificata – ajunge la toate cele patru roti printr-o transmisie automata cu sapte trepte. Modelul de baza are o viteza maxima de 93 km/h si o autonomie de 643 de kilometri; cu toate acestea, puteti sa faceti upgrade care va va aduce o viteza de 112 de km/h si o autonomie de 1287 de kilometri. Alte upgrade-uri includ un troliu, rezervor suplimentar de apa si optiuni de alimentare cu energie solara.

Hunter RMV Predator 6.6 este masiv, gata sa lase in urma toate celelalte RV-uri off-road. Se pare ca piata RV se indeparteaza lent de autorulota tipica, creand o multime de produse pentru fiecare situatie bugetara si situatie demna de sfarsitul lumii. Hunter RMV Predator 6.6 incepe la $ 197,500.

Predator 6.6 este un vehicul militar deghizat intr-un RV off-road hunter-rmv-predator-66-1Predator 6.6 este un vehicul militar deghizat intr-un RV off-road hunter-rmv-predator-66Predator 6.6 este un vehicul militar deghizat intr-un RV off-road hunter-rmv-predator-66-6Predator 6.6 este un vehicul militar deghizat intr-un RV off-road hunter-rmv-predator-66-8Predator 6.6 este un vehicul militar deghizat intr-un RV off-road hunter-rmv-predator-66-9Predator 6.6 este un vehicul militar deghizat intr-un RV off-road hunter-rmv-predator-66-10

Predator 6.6 este un vehicul militar deghizat intr-un RV off-road hunter-rmv-predator-66-12Predator 6.6 este un vehicul militar deghizat intr-un RV off-road hunter-rmv-predator-66-7Predator 6.6 este un vehicul militar deghizat intr-un RV off-road hunter-rmv-predator-66-4Predator 6.6 este un vehicul militar deghizat intr-un RV off-road hunter-rmv-predator-66-3Predator 6.6 este un vehicul militar deghizat intr-un RV off-road hunter-rmv-predator-66-13Sursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.