Earthcruiser a lansat cel mai avansat model de camper al său, „Extreme”. Un model menit să facă mai accesibile aventurile off-road și viața în stilul remote.

Acest model charismatic de expediție se bazează pe Land Cruiser seria 79 Land Cruiser, în versiunile cu cabină simplă sau dublă. Și reprezintă un melanj perfect între confort și abilitățile de excepție în teren accidentat. Robustețea sa, confirmată și de design, ca și tracțiunea integrală, îi permit să depășească obstacolele chiar și în cele mai dificile medii.

Echipat cu un motor V8 turbo de 4,5 litri, asociat cu o transmisie manuală cu 5 trepte, Earthcruiser Extreme poate genera 205 CP și un cuplu maxim de 430Nm. Clienții pot opta, de asemenea, și pentru o transmisie automată cu 6 rapoarte.

Camper pregătit pentru viața remote

Pereții, podeaua și acoperișul sunt din spumă termică de înaltă densitate. În plus, are copertină integrată, 3 spoturi luminoase exterioare cu LED și două ferestre dotate cu jaluzele.

În interior, găsim un pat dublu și un altul, pliabil, de o persoană, ca și o saltea de înaltă densitate cu un topper cu spumă de memorie. Nu lipsesc lumini interioare, un frigider cu congelator, sistem de încălzire, controlul climei, apă caldă continuă, rezervor de apă dulce cu purificator și un extinctor. Plus duș exterior și interior și toaletă.

Pentru gătit sunt puse la dispoziție două arzătoare de inducție și chiuveta din oțel inoxidabil alimentată cu apă proaspătă cu ajutorul unei pompe de 12 volți. În plus, sunt puse la dispoziție scaune și o masă rabatabilă pentru utilizare în aer liber.

Earthcruiser Extreme XTR250, camper în stil australian Eartcruiser-2

Facilități opționale

Noul Earthcruiser Extreme vine cu o gamă interesantă de noi caracteristici opționale. Lista include între altele:

  • sistem de sunet Hi-Fi
  • conectivitate Bluetooth și iPhone
  • touch screen control cu peste 80 + funcții
  • cruise control
  • camera de marșarier
  • modem 4G.
Earthcruiser Extreme XTR250, camper în stil australian Earthcruiser-1
Pregătit pentru teren accidentat

Pentru a face față pe diferite tipuri de teren, inginerii Earthcruiser au modernizat mai multe componente. Vorbim despre diferențial, axe heavy-duty JMACX, arcuri, montarea de amortizoare Bilstein. Modelul beneficiază de jante din aliaj și anvelope MT 33×11.5,R16 126Q (285/75R16). În plus, a fost crescută puterea de frânare cu 30%.

Earthcruiser Extreme este dotat opțional cu Runva Winch de 13.000 lb atât în față, cât și în spate. Ca și cu bulbar și praguri speciale, bară LED, proiectoare Hella HID, sistem de aer condiționat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.