Noul Defender nu si-a dezvaluit inca detaliile de design. Insa avem o imagine a modului in care va arata gratie lui LEGO. Care a lansat recent un nou produs LEGO Technic si este tocmai replica noului Land Rover Defender.

Noul Defender dezvaluit. De...LEGO! 1legotechnicrr2

Setul contine 2.573 de piese si este deja prezent atat pe pagina magazinului Smyths, cat si pe pagina The Brothers Brick, dedicata fanilor LEGO. Insa nu se va comercializa decat in luna octombrie, astfel ca avem si un indiciu legat de termenul limita pentru lansarea variantei reale. In varianta LEGO, Defender este in versiunea cu ampatament redus si trei usi. Va avea mecanism de directie functional, cutie secventiala cu patru trepte, trei diferentiale si suspensie independenta. Si intre dotari, inclusiv un troliu functional. Ulterior LEGO Technic va lansa si o varianta la scara a modelului 110, cu cinci usi.

Noul Defender este inca in teste 

Daca LEGO si-a pregatit deja varianta cu care anticipeaza sa dea lovitura, modelul real este in teste. Deja, asa cum am precizat, a efectuat teste de peste 1,2 milioane de kilometri in conditii extreme.

Modelul a fost verificat in zone aride, cu mult praf si temperaturi de peste 50 grade Celsius, dar si la minus 40, in nordul Europei. Noul Defender, proiectat la Gaydon, urmeaza sa fie asamblat in Slovacia, la Nitra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.