Land Rover Defender se pregateste sa primeasca o noua generatie. Intre timp, vechiul Defender reinvie. Iar povestea este extrem de interesanta.

Astfel, totul este posibil gratie tunerului specialist Land Serwis. Care va propune sa achizitionati o versiune nou-nouta a clasicului off-road-er. Firma poloneza practic realizeaza masina de la zero si are toate utilajele necesare pentru a construi fiecare componenta in specificatia originala.

Ba chiar, unele sunt imbunatatite. Spre exemplu, sasiul este galvanizat, iar Land Serwis spune ca devine „practic etern”. Iar caroseria este mai puternica si are o rigiditate structurala sporita.

Old Land Rover Defender si in versiuni custom

Land Serwis iti poate oferi un model apropiat de cel original, dar si unul customizat. Iti poate oferi posibilitatea de a dota masina cu un motor nou de alt tip, dar si sa pregatesti masina pentru cele mai dure incercari in teren. Cu toate dotarile necesare.

In versiunea clasica, Land Serwis ofera modelul cu cabina simpla si motorul diesel 2.4 „Puma” pe care Land Rover l-a oferit in gama sa. Masina beneficiaza de kit de inaltare de 2 inch, supensii custom SuperGaz, roti de 16 si anvelope Goodyear Wrangler. Inspirat de modelele clasice, modelul este finisat in vopsea Grasmere Green si are acoperis in ton contrastant.

Fiecare masina realizata de Land Serwis este livrata cu garantie de 3 ani/100.000 km. Pretul de start este de 59.900 de euro. Polonezii propun insa si variante cu cabina dubla sau „replici” ale versiunilor 90, 110 si 130.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.