Touareg V8 TDI

Touareg se pregateste sa implineasca un an si a primit cadou un nou motor. Este vorba despre un V8 TDI de 4.0 litri cu care se va lauda la Geneva.

Propulsorul ofera 421 CP si un cuplu maxim de 900 Nm. El este cuplat la o transmisie automata cu opt rapoarte. Este vorba despre aceeasi unitate care a echipat si Audi SQ7 sau Bentley Betayga. Si care ulterior a fost eliminata din oferta europeana. Lucru care s-a intamplat si cu motorul similar de pe Panamera, care oferea 422 CP si 850 Nm.

Touareg 4.0 V8 TDI, din mai

Potrivit oficialilor marcii Volkswagen si acest model, precum intreaga gama, va beneficia standard de tractiune integrala. Vanzarile ar urma sa debuteze in mai, moment in care urmeaza sa fie dezvaluit si pretul.

Nu trebuie sa asteptati pana atunci pentru detaliile privind performantele. Sprint de la 0 la 100 km/h in 4,9 secunde si viteza maxima limitata electronic la 250 km/h.

In egala masura, cunoastem deja si oferta pachetelor de design. Standard este cel numit Elegance, in timp ce optional este Atmosphere. Ambele au jante de 19 inch si suspensie pneumatica standard. La fel ca si tapiteria din piele, hayon electric, pachet Light&Sight, sistem antifurt si pedalier sport. Atmosphere propune insa, special, o ambianta in habitaclu caracterizata de culori calde.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.