Prezentarea poate fi in 2019, productia probabil in 2020? Elon Musk a raspuns unui urmaritor pe Twitter cu privire la o intrebare despre momentul in care pick-up-ul Tesla va fi disponibil la vanzare. Musk indica faptul ca exista o sansa ca prototipul sa fie dezvaluit in 2019:

„Sunt extrem de nerabdator sa fac un pick-up electric … am putea avea un prototip pe care sa il dezvaluim anul viitor”

Dupa cum puteti vedea, Musk este dornic sa introduca pick-up-ul Tesla. Poate aproape la fel de dornic ca si sutele de mii de clienti potentiali. Pick-up-urile reprezinta un segment urias in America de Nord, care ar deschide o oportunitate extraordinara de crestere pentru Tesla.

Tesla ar putea dezvalui un pick-up electric anul viitor tesla-pick-up-electric-pick-up-camioneta-electrica
Putem doar sa ghicim ca daca un prototip functional va fi pregatit pentru dezvaluire in 2019, caz in care lansarea productiei se va intampla probabil pana la sfarsitul anului 2020. Productia la scara larga va fi totusi la ceva timp distanta, poate in 2021.

Ei bine, Tesla nu se mai afla intr-o pozitie cum era in 2012, cand a surprins lumea cu Model S, care pana in prezent nu are inca un concurent direct. In cazul unui pick-up electric, se prezinta deja o anumita competitie, cum ar fi Rivianl R1T (prevazut pentru 2020).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.