Musk, proprietarul Tesla, ne-a anuntat ca va lansa un model pick-up. Compania lucreaza deja la proiect. Insa, un proprietar al unui Tesla Model 3 se pare ca n-a mai avut rabdare. A transformat-o intr-o camioneta si a postat intregul proiect pe YouTube.

Pasionatul de pick-up cu emisii zero este de fapt…o pasionata. Se numeste Simone Giertz. Si s-a pus pe treaba nu pentru ca este un fan tuning. Pur si simplu avea o nevoie de un vehicul de acest tip pentru a transporta materialele si uneltele sale. Dar nu-si dorea o varianta clasica. Atat din pricina consumului, cat si pentru ca este de felul sau atenta cu mediul.

Musk a vazut Truckla?

Sigur, Simone nu este o persoana lipsita de imaginatie. Ba dimpotriva. Este deja populara pe YouTube pentru creatiile sale robotizate neobisnuite. Mai cu seama ca acestea au un design extrem de clar si sunt usor de realizat fara vreun manual. Un exemplu care a devenit o atractie in spatiul virtual este un ceas desteptator. Acesta te plesneste peste fata daca refuzi sa te trezesti. Dupa cum puteti vedea.

Pe restul va lasam sa le descoperiti pe canalul sau care are deja peste 1,6 milioane de abonati. Revenind la Truckla, asa cum si-a botezat ea modelul pick-up, a apelat si la cativa prieteni. Au eliminat bancheta, au desfiintat portbagajul, au ranforsat sasiul si au montat o bena de la un Ford F-150. Toate etapele sunt explicate intr-un clip de 31 de minute.

Truckla nu arata rau, insa, daca priviti detaliile, o sa descoperiti ca mai sunt de pus la punct unele dintre ele. Giertz spune ca nu este totul gata si ca va face adjustarile/finisarile necesare. Ramanem pe faza pentru ca sigur vom mai avea update-uri.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.