Acest model ar fi chiar mai mare decat Palisada ce urmeaza a fi lansata.
Aparent Hyundai intentioneaza sa construiasca un SUV mare, robust, care sa fie concurent direct pentru Toyota Land Cruiser. Acest model ar fi chiar mai mare decat modelul cu 8 locuri ce urmeaza a fi lansat: Hyundai Palisada.

Acest model este inca la cativa ani distanta, deci nu exista inca multe detalii despre masina. Hyundai ar adapta platforma pentru a fi atragatori pe pietele in care aceste SUV-uri mari se vand bine precum Australia, Orientul Mijlociu si, probabil, Statele Unite. Potrivit site-ului australian Car Sales, SUV-ul ar masura peste 5 metri, ceea ce l-ar face mai mare decat Land Cruiser (4,95 metri). Nu este inca clar daca elementele de baza ar proveni dintr-o versiune extinsa a Palisadei ( constructie monococa ) sau dintr-o configuratie body-on-frame.

SUV-ul Hyundai se zvoneste a fi un concurent pentru Toyota Land Cruiser hyundai-hdc-2-grandmaster-concept-1
Optiunile pentru sistemul de propulsie sunt, de asemenea, un mister. Avand in vedere marimea modelului, Hyundai ar trebui sa aleaga o unitate de forta destul de puternica pentru a il pune in miscare. Posibilele alegeri sunt V6-ul twin-turbo de 3.3 litri de la Kia Stinger sau V8 de 5.0 litri de la Genesis G90 de 365 CP. O optiune diesel ar putea fi disponibila pe unele piete, conform Car Sales.

In functie de aspectele in care Hyundai doreste ca acest SUV sa exceleze, ar putea dori sa aleaga alte valori de referinta, deoarece Land Cruiser sufera din cauza cererii foarte scazute in SUA. Din ianuarie pana in iulie 2018, Toyota a livrat doar 1712 unitati SUV in Statele Unite, cu o scadere de la 1.725 de unitati in aceeasi perioada a anului trecut. Comparativ, in acest timp compania a vandut 135.413 de unitati Highlander cu trei randuri de locuri.

Palisada mai mica (dar inca foarte mare) va ajunge in Statele Unite ca si model ( MY ) 2020. Dispune de un aspect cizelat, muscular care face aspectul exterior sa para dur. Este un look mult mai corect decat cel al conceptului Grandmaster. Farurile separate au pus o banda subtire langa capota si o lampa mai mare dedesubt. Puterea ar veni dintr-un V6 de 3.3 litri cu 290 CP sau versiunea twin-turbo cu 365 CP.

SUV-ul Hyundai se zvoneste a fi un concurent pentru Toyota Land Cruiser hyundai-hdc-2-grandmaster-concept-5SUV-ul Hyundai se zvoneste a fi un concurent pentru Toyota Land Cruiser hyundai-hdc-2-grandmaster-concept-4SUV-ul Hyundai se zvoneste a fi un concurent pentru Toyota Land Cruiser hyundai-hdc-2-grandmaster-concept-3SUV-ul Hyundai se zvoneste a fi un concurent pentru Toyota Land Cruiser hyundai-hdc-2-grandmaster-conceptSUV-ul Hyundai se zvoneste a fi un concurent pentru Toyota Land Cruiser hyundai-hdc-2-grandmaster-concept-7SUV-ul Hyundai se zvoneste a fi un concurent pentru Toyota Land Cruiser hyundai-hdc-2-grandmaster-concept-6Sursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.