Segmentul SUV ne ofera informatii proaspete si dupa Salonul Auto de la Geneva. Avem stiri despre Aston Martin DBX, Opel Grandland X, Mercedes-AMG si Volvo.

Aston Martin DBX la teste

Aston Martin DBX urmeaza sa fie lansat in finalul acestui an. Primul SUV al marcii a fost testat deja in Tara Galilor, iar acum in Suedia, aproape de Cercul Polar. Dupa evaluarea in conditii extreme, vor urma autostrazile din Germania si circuitul de la Nurburgring.

Grandland X, pentru reintoarcerea Opel in Rusia

Opel revine in Rusia. Grandland X este modelul pe care se bazeaza revenirea marcii. Alaturi de acesta, compania va comercializa si Zafira Life și Vivaro. Pe cele din urma la va produce la Kaluga. Vanzarile vor demara in ultimul trimestru din 2019. In ceea ce priveste Grandland X, acesta urmeaza sa fie importat din Germania.

Mercedes-AMG in plina electrificare

Mercedes-Benz a anuntat un plan amplu de electrificare. Investitiile se vor ridica la circa 10 miliarde de euro, iar buna parte din suma va reveni modelelor Mercedes-AMG. Toate automobilele din gama vor avea versiune plug-in hybrid EQ Boost+. Bateria si motorul electric raman similare cu cele din actuala generatie EQ Boost, dar va exista un boost de performanta care va reduce autonomia.

Diesel Volvo, cantec de lebada

Volvo a anuntat oficial ca va prezenta in luna iunie ultima sa generatie de motoare diesel. „In mod normal, motorizarile raman pe piata trei sau patru ani. Prin urmare, este posibil ca in cinci sau sase ani sa nu mai oferim modele cu motoare diesel”, a afirmat Lex Kerssemakers, managerul de brand Volvo pentru Europa.

SUV news: Aston Martin DBX, Opel Grandland X, Mercedes-AMG, Volvo Volvo-XC90-1024x768

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.