Ford a prezentat noua generatie a modelului Ford Ranger Raptor in Thailanda.

Ford Ranger Raptor 2019 vine cu un motor turbo diesel de 210 cai putere si o suspensie imbunatatita, pregatita sa treaca peste cele mai grele obstacole off-road.

Cutia de viteze de 10 trepte a fost preluata de pe F-150 Raptor si este ajutata de un Terrain Management System, care are sase moduri de condus, incluzand Normal si Sport, dar si variante off-road: Iarba/Pietris/Zapada, Rock si Baja. Exista chiar si un mod de Desert Rally care va ajusta ESC pe suprafetele alunecoase.

Are un sasiu special pregatit pentru rigorile off-road-ului, impreuna cu o suspensie spate Coilover cu o legatura Watt si o punte spate solida, noteaza Auto Guide.

Noul Ford Ranger Raptor vine cu 210 cai putere si o suspensie off-road ford-ranger-raptor-spate

Exista, de asemenea, amortizoare Fox Racing pe fata si pe spate, care sunt montate folosind brate superioare forjate din aluminiu si brate inferioare turnate din aluminiu.

Sistemul de franare este mai degraba unul robust, format din etriere cu doua pistoane si rotoare ventilator frontal si spate de 13 inch.

La capitolul ‘incaltaminte’, Raptor vine echipat cu anvelope all-season BF Goodrich.

In interior, Ford Ranger Raptor 2019 va dispune de un sistem multimedia Sync3, cu navigatie prin satelit si un afisaj digital de 8 inch.

Noul Ford Ranger Raptor vine cu 210 cai putere si o suspensie off-road ford-ranger-raptor-interior

Vor exista o multime de tehnici de asistare a soferului, cum ar fi Hill Start Assist, Trailer Sway Control si o camera video spate.

Va fi disponibil pentru comenzi la sfarsitul acestui an, pentru inceput in Australia si Asia, iar preturile vor fi anuntate ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.