Ford Ranger este in Romania, pentru al patrulea an consecutiv, lider al segmentului pickup. Din totalul volumelor vandute, aproximativ 80% reprezinta echipari de top, precum Ranger Raptor, Ranger Wildtrack si Ranger Limited. Acum, clientii pot beneficia de o noua versiune exclusivista, Thunder. Disponibil in doar 4.500 de unitati in toata Europa, modelul va fi livrat clientilor „la finalul acestei veri”.

Derivat din varianta Ranger Wildtrack

Divizia europeana a lui Ford a decis sa ofere inca un boost modelului Ranger. Unul care, reamintim, este castigatorul premiului „Pick-up-ul international al anului 2020” . Derivat din deja cunoscuta varianta Wildtrak, noul Ford Ranger Thunder (Tunet) are un design spectaculos si specificatii tehnice imbunatatite.

Ford Ranger Thunder, campionul exclusivist Ford-Ranger-Thunder-4

„Are un aspect puternic, destinat clientilor carora nu le este teama sa fie observati. Cu siguranta noul Ford Ranger Thunder va fi o prezenta inconfundabila atat pe sosea cat si in afara ei. Aceasta completare de ergonomie, confort si eleganta adusa celui mai vandut pick-up din Europa este la fel de puternica si de versatila pe cat este de carismatica”, a declarat Hans Schep, director general, Vehicule Comerciale, Ford Europa.

Ranger Thunder, intr-o singura versiune de echipare

Ford Ranger Thunder este oferit intr-o singura versiune de echipare. Una care evidentiaza exclusivitatea modelului si accentueaza caracterul sau puternic. Avand nuanta Sea Grey, modelul este echipat cu jante din aliaj de 18 inch negre. Plus insertii Ebony Black pe grila frontala, bara de protectie spate, scutul motorul, ramele proiectoarelor de ceata, barele de fixare a incarcaturii din bena si manerele usilor.

Ford Ranger Thunder, campionul exclusivist Ford-Ranger-Thunder-3

Accentele rosii indraznete de pe grila si de pe barele de fixare a incarcaturii din bena evidentiaza detaliile cheie. In plus, sunt insotite de etichete cu inscriptia „Thunder” cu efect 3D. Aceasta se afla pe bandourile portierelor fata, precum si pe hayon. Farurile si luminile de ceata de tip LED cu contur negru sunt si ele in echiparea standard. Ford Ranger Thunder include si o protectie pentru bena si un rulou de acoperire a benei negru.

Ford Ranger Thunder, campionul exclusivist Ford-Ranger-Thunder-2

Interiorul confortabil si cu un aspect aparte ofera scaune din piele Ebony, cu broderie rosie „Thunder” si cusaturi distinctive. Acestea sunt prezente pe volan, pe scaune, pe plansa de bord si in punctele cheie din habitaclu. Covorasele negre pentru podea sunt, de asemenea, standard si contrasteaza cu logo-ul evidentiat cu rosu.

EcoBlue 2.0 si transmisie automata cu 10 rapoarte

Puternicul motor bi-turbo EcoBlue de 2.0 litri a lui Ford Ranger Thunder ofera o putere de tractiune extraordinara. La turatii joase, motorul foloseste ambele turbocompresoare montate in serie pentru a imbunatati nivelul de cuplu si capacitatea de raspuns a vehiculului. La turatii inalte, motorul furnizeaza putere maxima, utilizand doar turbocompresorul mare.

Transmisia automata cu 10 trepte de viteza a Ford ofera performante si un nivel al durabilitatii dovedite, asemanatoare cu cele ale pick-up-ului Ford F-150 si ale lui Ford Mustang. Aceasta prezinta o gama larga a rapoartelor de transmisie si un program de schimbare a treptelor de viteza in timp real, care se adapteaza conditiilor variate de sofat – permitand selectarea angrenajului optim pentru performanta, eficienta a consumului de combustibil sau rafinament in orice scenariu de conducere.

Ranger Thunder dispune de un sistem de tractiune integrala menit sa imbunatateasca abilitatile de rulare in off-road ale vehiculului si sa eficientizeze nivelul consumului de combustibil, acesta pornind de la 7,8 l/100 km si emisii de CO2 pornind de la 205g/km (conform ciclului de testare NEDC) sau 9,1/100 km si 239g/km (conform WLTP).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.