Noua generatie a modelului Jeep Wrangler a fost prezentata oficial marti in Europa, in cadrul primei zile a Salonului Auto de la Geneva.

Jeep sustine ca noua generatia Wrangler a fost complet schimbata si ca e cea mai puternica lansata pana acum.

Printre imbunatatirile aduse enumeram doua sisteme avansate de tractiune integrala, Command-Trac si Rock Trac, plus Tru-Lock, diferential blocabil electric, si Trac-Lok, pentru suprafetele alunecoase.

Noul Wrangler vine cu un design mai modern, dar isi pastreaza trasaturile cu care ne-a obisnuit.

Noua generatie a lui Jeep Wrangler a fost prezentata oficial la Geneva jeep-wrangler-1-1Noua generatie a lui Jeep Wrangler a fost prezentata oficial la Geneva jeep-wrangler-4
A patra generatie a Jeep Wrangler este oferita in trei niveluri de echipare, Sport, Sahara si Rubicon, toate disponibile in configuratie cu doua sau patru usi. Va exista si un pachet nou, denumit Overland, disponibil exclusiv pe versiunea Sahara.

La exterior, designul Wrangler este indraznet si robust, cu o pozitie mai larga si o linie coborata, cu geamuri mai mari, pentru o vizibilitate sporita spre exterior, mai ales pe trasee extreme.

Noua generatie a lui Jeep Wrangler a fost prezentata oficial la Geneva jeep-wrangler-3-1Noua generatie a lui Jeep Wrangler a fost prezentata oficial la Geneva jeep-wrangler-2-1

Apoi, la interior, noul Wrangler vine in versiunea de baza cu un ecran de 5 inch pe consola centrala, fiind insa disponibile ecrane mai generoase de 7 sau 8.4 inch pe lista de optiuni. Toate sistemele sunt compatibile, bineinteles, cu cele mai noi standarde de conectivitate, inclusiv Android Auto si Apple CarPlay.

Noua generatie a lui Jeep Wrangler a fost prezentata oficial la Geneva jp018_193wr_0Noua generatie a lui Jeep Wrangler a fost prezentata oficial la Geneva jp018-214wr6pojqi09dftkv5q2771dfkfmud-1510156191

Nu au fost anuntate motorizarile ce vor fi disponibile pe piata din Europa, dar ne asteptam la un diesel de 2.8 litri si motorul turbo pe benzina cu patru cilindri.

Nici pretul nu a fost dezvaluit, dar acesta putem banui ca va fi in jurul a 40.000 de euro.

Aparitia in showroomuri a noului Jeep Wrangler e preconizata pentru a doua jumatate a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.