Jeep va lansa anul acesta patru modele noi pe piata din Europa.

Constructorul american incearca astfel sa creasca vanzarile, care in 2017 au fost dezamagitoare, potrivit sefului Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne.

107.549 de vehicule Jeep au fost cumparate anul trecut pe Batranul Continent, cu mult sub asteptarile de la startul anului.

Astfel, noul Jeep Compass va fi disponibil in curand pe piata europeana si va fi urmat, in vara, de versiuni noi pentru Cherokee si Renegade. In fine, ultima aparitie va fi cea a noii generatii a Jeep Wrangler.

Cele patru modele au fost prezentate in premiera pentru Europa la Salonul Auto de la Geneva, desfasurat luna aceasta.

Prin aceste lansari, Jeep spera sa termine anul cu doua milioane de unitati comercializate in toata lumea, dupa ce in 2017 au vandut n-au atins nici 1,4 milioane.

„Anul 2017 a fost dezamagitor din punct de vedere al vanzarilor. Dar ma astept ca in 2018 sa fie mult mai bine”, a declarat seful Jeep din Europa, Jeff Hines.

Una dintre cauzele vanzarilor slabe ale lui Jeep in Europa ar putea fi si interesul tot mai mic pentru versiunile diesel, dar Hines considera ca aceasta motorizare inca are viata.

Totusi, Jeff Hines dezvaluie ca Jeep ia in considerare introducerea unor versiuni hibride.

O alta problema cu care se confrunta Jeep e aceea ca vehiculele acestei marci sunt privite doar ca unele pentru off-road. Dar si aici Hines are ceva de zis: „Ceea ce unii clienti nu realizeaza e ca dinamica si interiorul pot face din Jeep un vehicul excelent pentru folosirea zilnica”.

Jeep vine cu patru modele noi in Europa jeep-wranger-poza-oficialaJeep vine cu patru modele noi in Europa jeep-renegade-300x200Jeep vine cu patru modele noi in Europa 2018-jeep-grand-cherokee-s-1-300x193Jeep vine cu patru modele noi in Europa 2018-Jeep-Cherokee-VLP-Latitude-Plus-Exterior-Features.jpg.image_.1920-300x125

Sursa: AutoCar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.