Au ramas mai putin de 10 zile pana la debutul Salonului Auto de la Geneva, asteptat cu sufletul la gura de iubitorii industriei auto.

Ca-n fiecare an, in Elvetia vor fi prezenti toti marii producatori auto, iar lansarile anuntate pentru anul acesta sunt de-a dreptul impresionante.

Noutatile vor fi numeroase, insa am reusit sa alcatuim un Top 5 al celor mai asteptate dintre acestea:

1. Noul Audi A6

Nu e inca oficial ca va fi lansat la Geneva, insa toate indiciile duc catre aceasta varianta, in special teaserul publicat in acest weekend.

Nici prea multe amanunte nu avem despre noul sedan al constructorului german, dar ne asteptam sa imprumute multe componente de la noul A7.

Topul celor mai asteptate lansari la Salonul Auto de la Geneva audi-a6-teaser-300x197

2. Noul BMW X4

Bazat pe noua arhitectura Cluster, BMW X4 va fi un SUV compact de lux, de la care ne astepta, sa fie mai usor, dar mai spatios decat versiunea curenta.

Versiunea de top ar urma sa fie dotata cu un motor cu 6 cilindri si 360 de cai putere.

Topul celor mai asteptate lansari la Salonul Auto de la Geneva bmwx415-e15195994411923. Ferrari 488 Pista

Printre toate SUV-urile pregatite pentru Geneva, Ferrari vine cu cel mai puternic motor V8 din istorie, un twin-turbo de 3.9 litri, care produce nu mai putin de 711 cai putere.

Acest motor se va regasi pe 488 Pista, un model cu doua locuri, capabil sa ajunga de la 0 la 100 kilometri pe ora in doar 2.85 secunde.

Topul celor mai asteptate lansari la Salonul Auto de la Geneva ferrari-488-pista-14. Jaguar i-Pace

Daca va place F-Pace-ul, atunci o sa adorati i-Pace-ul, promit cei de la Jaguar.

Va avea un design redesenat fata de F-Pace, iar autonomia acestui model electric ar urma sa fie de peste 350 de kilometri.

Topul celor mai asteptate lansari la Salonul Auto de la Geneva the-2018-jaguar-i-pace-ev-is-a-car-worth-waiting-for-feature-car-and-driver-photo-677157-s-original5. Noul Volvo V60

Dar poate preferati o masina de familie, iar in cazul acesta nu trebuie sa treceti cu vederea noul station wagon al suedezilor de la Volvo.

Va avea un aspect similar cu fratele mai mare, V90, de la care va imprumuta si tehnologia

Topul celor mai asteptate lansari la Salonul Auto de la Geneva v60-long-lead-01Salonul Auto de la Geneva va fi deschis publicului in perioada 8-18 martie. Lansarile pentru presa vor fi insa facute intre 5 si 7 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.