Standul Jeep de la Salonul Auto programat luna aceasta la Geneva va atrage cu siguranta toate privirile, urmand a fi expuse in premiera pe pamant european, modele Wrangler, Cherokee si Trackhawk.

Atractia principala va fi cu siguranta cea de-a patra generatie a modelului Wrangler, despre care Jeep sustine ca are un confort sporit si se comporta mult mai bine pe asfalt.

Wrangler isi pastreaza totusi calitatile de off-road, pentru care a devenit cunoscut, adaugand in acelasi timp motoare noi si o serie de tehnologii avansate pentru siguranța si conectivitatea sporita.

Jeep vine cu noile Wrangler, Cherokee si Trackhawk la Salonul Auto de la Geneva 180228_Jeep_All-new_Jeep_Wrangler_HP_sliderTot la capitolul noutati intra si varianta facelift a modelului Cherokee, care vine totusi cu modificari minore la nivel estetic.

La interior, interiorul noului Cherokee  regasim materiale de calitate superioara si un  un ecran central cu o diagonala de 7 sau 8.4 inch. Există chiar și optiunea unui sunroff care se extinde de la parbriz  pana la partea din spate a vehiculului,

Jeep vine cu noile Wrangler, Cherokee si Trackhawk la Salonul Auto de la Geneva 2018-Jeep-Cherokee-VLP-Latitude-Plus-Exterior-Features.jpg.image_.1920Monstrul Jeep Grand Cherokee Trackhawk, echipat cu un motor V8 de 6.2 litri, capabil sa dezlantuie 700 de cai putere, va putea fi privit, de asemenea, la Salonul Auto de la Geneva, inainte de lansarea sa in Europa, programata la inceputul verii.

Gratie celor 700 de cai putere, Jeep Grand Cherokee Trackhawk poate ajunge de la 0 la 100 de kiloemtri pe ora in doar 3.7 secunde!

Jeep vine cu noile Wrangler, Cherokee si Trackhawk la Salonul Auto de la Geneva 304581_2018_Jeep_Grand_Cherokee_Trackhawk_We_re_driving_it_this_weekLa standul Jeep vor fi si alte modele, precum o editie speciala a modelului Compass, numita Night Eagle, editia speciala Grand Cherokee S, precum si o versiune speciala pentru Jeep Renegade.

De asemenea, vor putea fi admirate si mai multe versiuni dezvoltate cu ajutorul diviziei Mopar.

Jeep vine cu noile Wrangler, Cherokee si Trackhawk la Salonul Auto de la Geneva 2018-jeep-grand-cherokee-s-1Salonul Auto de la Geneva va fi deschis publicului in perioada 8-18 martie. Jeep va prezenta insa modelele de mai sus pe 6 martie, in cadrul unei conferinte de presa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.