Mitsubishi Eclipse Cross plug-in hybrid poate fi comandat acum și în România. Modelul cu facelift al SUV-ul asiatic are un preț de start de 39.496 de euro cu toate taxele. În funcție de nivelul de echipare comandat, producătorul oferă și o reducere de până la 4.500 de euro față de prețul de listă. În plus, cumpărătorii pot beneficia și de ecobonus prin Programul Rabla Plus.

Datorită consolelor faţă/spate mărite crossoverul a crescut în lungime cu 14 cm. Astfel că acum măsoară 4.545 mm, față de 4.405 mm cât avea anterior. Partea frontală a maşinii adoptă o versiune evoluată a conceptului de design Dynamic Shield al Mitsubishi. În plus,  propune o nouă bară de protecţie şi faruri actualizate. Cu lumini de zi în partea superioară şi corpuri pentru faza lungă/scurtă în partea inferioară.

Silueta elegantă continuă spre spate, acolo unde există un hayon reproiectat. Acum luneta nu mai este formată din două secţiuni, iar stopurile tridimensionale nu mai sunt complet verticale, ci se extind acum în sus și spre interiorul hayonului.

Interior modificat

Interiorul oferă un plus de confort, materiale și finisări superioare. Un nou sistem smartphone-link display audio (SDA), care este afişat pe un monitor de 8 inch, vine standard, oferind șoferului o vizualizare mai bună a informațiilor și o funcționare mai ușoară.

Ecranul a fost mutat mai aproape de șofer și pasagerul din dreapta sa pentru ușurința de utilizare, iar acum încorporează butoane de volum și de control pentru operare mai rapidă. Touchpad-ul care a fost utilizat anterior pentru mai multe funcții a fost eliminat pentru a permite mai mult spațiu de stocare pe consola centrală.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV preia soluția lui Outlander PHEV

Arhitectura PHEV constă dintr-un motor electric găsit pe puntea din faţă şi altul pe puntea din spate, o baterie de mare capacitate și un 2.4 MIVEC ce este cuplat la o cutie de viteze planetară cu o singură treaptă. Ansamblul pune la dispoziție 188 CP și 332 Nm.

Sistemul de tracţiune integrală Super All-Wheel Control (S-AWC) este realizat printr-un ambreiaj controlat electronic. Acesta, atunci când e nevoie, va conecta şi roţile posterioare, oferind o manevrabilitate stabilă și control precis.

Autonomia în regim electric este de până la 45 de kilometri. Grație unei baterii de 13.8 kWh. Sistemul selectează automat unul din trei moduri de conducere pentru a se potrivi diferitelor condiții: EV, Series Hybrid sau Parallel Hybrid. Prin intermediu sistemului Vehicle-to-Home bateria maşinii poate fi, de asemenea, utilizată ca o sursă fiabilă de energie electrică. Și furnizează până la 1.500 de wați de energie de la o priză de la bord.

Prețuri 

Inform: 39.496
Invite: 41.995
Intense: 45.089
Intense +: 46.755
Instyle: 50.801

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.