Mitsubishi Outlander se pregateste pentru o noua generatie, asa cum v-am anuntat inca de la inceputul anului. Sigur, pandemia cu noul Coronavirus COVID-19 a intarziat putin lucrurile. Insa, nu pentru multa vreme. Pana la finalul anului sigur vom avea lansarea, pentru ca pe piata sa ajunga cel mai tarziu anul viitor.

Schimbare radicala de look

In conditiile in care din punctul de vedere al dotarilor diferentele dintre modele nu mai sunt radicale, e limpede ca in foarte multe cazuri designul este un aspect important in decizia de cumparare. Logic, Mitsubishi tine cont de acest lucru. Cu atat mai mult cu cat actuala generatie a fost lansata in prima jumatate a decadei trecute.

Ei bine, asa cum s-a vazut si la noul L200, Mitsubishi are o abordare indrazneata. Si, se confirma intre timp, conceptul Engelberg Tourer, prezentat anul trecut la Geneva, sta la baza noului Outlander. Va mai amintiti conceptul?

Mitsubishi Outlander, design radical schimbat din 2021 Mitsubishi-Outlander_1-1-1024x577

Design robust si impozant, grila cu parti mobile pentru a reduce forta aerodinamica. Blocuri optice noi si jante impozante. Sunt doar cateva dintre elementele care caracterizeaza noua generatie Mitsubishi Outlander.

Tehnic, putine informatii

Din punct de vedere tehnic, informatiile sunt putine. Totusi, se stie ca urmeaza sa foloseasca platforma CMF, Renault-Nissan Common Module Family. Adica aceeasi pe care se bazeaza si alte modele de succes din segment, precum Nissan Qashqai sau Renault Kadjar.

Un alt lucru este cert. Versiunea PHEV va reprezenta un element cheie. Si nu doar pentru ca ajuta din punctul de vedere al normelor leagte de emisii. Ci si pentru ca la nivelul de propulsie plug-in hibrid, unul tot mai in voga, in cel mai dinamic segment de piata, cel SUV, lider european este Mitsubishi Outlander. Sau, mai exact, a fost si in 2019, pastrandu-si cununa cu lauri deja detinuta.

Cealalta motorizare, spun jurnalistii britanici, urmeaza sa fie un 1.5 turbo cu patru cilindri. Este vorba despre unitatea care echipeaza deja Mitsubishi Eclipse Cross.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.