Mercedes Benz a prezentat primele imagini si informatii oficiale cu noul AMG G 63.

Versiunea de performanta a Clasei G vine cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri, care dezvolta 577 de cai putere si 850 de Nm.

Unitatea V8 este cuplata la o cutie automata cu 9 trepte si ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.5 secunde, cu aproape o secunda mai repede decat versiunea precedenta, iar viteza maxima pe care o poate atinge este de 220 de km/h.

Mercedes Benz joaca tare: Iata cum arata noul AMG G 63 Mercedes-AMG-G-63-20Modelul va dispune de o tracțiune integrala AMG Performance 4MATIC, cu o distributie a cuplului de 40/60. De asemenea, va beneficia de o suspensie adaptiva AMG Ride Control si de tehonologia AMG Dynamic Select, cu cinci moduri pentru drumuri cu asfalt (Slippery, Comfort, Sport, Sport+ și Individual) si alte trei pentru off-road (Sand, Trail si Rock).

Mercedes promite ca noul G 63 va avea un consum mixt de 13,2 litri la 100 de kilometri.

2.485 de kilograme cantareste ‘monstrul’ celor de la Mercedes, fara sofer.

La exterior se remarca jantele de 22 inch, grila specifica modelelor AMG, dar si tehnologia LED High Performance, regasita la faruri, semnalizatoare si stopuri.

Mercedes Benz joaca tare: Iata cum arata noul AMG G 63 amg-3

Mercedes Benz joaca tare: Iata cum arata noul AMG G 63 Mercedes-AMG-G-63-9In interior gasim doua ecrane de cate 12,3 inch, volanul AMG Performance si scaune din piele.

Mercedes Benz joaca tare: Iata cum arata noul AMG G 63 amg-2

Mercedes Benz AMG G 63 urmeaza sa fie prezentat oficial la inceputul lunii martie, la Salonul de la Geneva, iar pe piata va fi disponibil incepand din luna iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.