Maserati a adaugat inca o motorizare in gama de optiuni a SUV-ului Levante.

La cateva luni distanta de la lansarea editiei limitate Trofeo, producatorul auto italian a dezvaluit si o versiune de performanta, denumita GTS.

Sub capota, Maserati Levante GTS beneficiaza de un motor V8 de 3.8 litri imprumutat de la Ferrari. Unitatea in cauza produce 550 de cai putere si un cuplu de 730 Nm, reusind sa ajunga de la 0 la 100 kilometri pe ora in doar 4 secunde, iar viteza maxima este de 292 kilometri pe ora.

Sasiul a fost reglat pentru a avea o mai buna manevrabilitate a puterii suplimentare, iar tuningul a fost schimbat pentru GTS si Trofeo. Sistemul de adaptare Sport Skyhook a fost, de asemenea, reglat, in timp ce un sistem de tractiune spate si un diferential spate limitat au fost incluse.

Toate aceste actualizari mecanice se regasesc in mare parte si pe Trofeo, care difera totusi vizual si dispune de echipamente mai luxoase.

La exterior, Levante GTS a suferit cateva modificari pentru a capata un aspect mai sportiv. Astfel, regasim o grila de culoare neagra. Tot neagra este si tapiteria din piele, iar ornamentele sunt din fibra de carbon.

Specificatii:

Pret de pornire: 137.500 dolari;
Motor: 3.8 litri twin-turbo V8;
Transmisie: automata cu 8 trepte, cu tractiune integrala;
Consum: 12.0 litri (oras) / 18.0 litri (autostrada);
Rivali: Porsche Cayenne Turbo, Range Rover Sport Supercharged, Mercedes-Benz AMG GLE 63 S 4MATIC sau BMW X5 M.

Prezentarea oficiala a modelului va avea loc zilele acestea la Goodwood Festival of Speed din Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.