Lady Gaga

Lady Gaga este pe val. Din toate punctele de vedere. Dar ea a ramas fidela camionetei Ford SVT Lightning. Una din 1993, din prima generatie.

Dincolo de premii si melodia care a dus-o pe primul loc in topurile americane, rolul din „A Star Is Born” i-a rotunjit averea. Cifra: 300 de milioane de dolari. In astfel de cazuri, de regula doua sunt variantele. Avem celebritati care au gust aleg masini interesante si devin colectionari. Si altele fara gust. Precum recentul exemplu dat de Kanye West cu al sau Lamborghini Urus pe care l-a tunat oribil.

Lady Gaga nu renunta la camioneta Ford SVT Lightning desi a ajuns la 300 milioane de dolari avere! lamborghini-urus_62574200

Lady Gaga prefera masini cu…”suflet”

Ei bine, Stefani Joanne Angelina Germanotta aka Lady Gaga n-a mers pe vreuna dintre aceste piste. Continua sa conduca, asa cum spuneam, o camioneta Ford SVT Lightning din 1993. A carei valoare este intre 15-20.000 de dolari si 40.000. Si care a fost alegerea sa inca de cand si-a luat permisul, in 2016, la varsta de 30 de ani.

Lady Gaga nu renunta la camioneta Ford SVT Lightning desi a ajuns la 300 milioane de dolari avere! Lady-Gaga-permisSVT Lightning a fost unul dintre primele pick-up-uri de performanta produse de Ford. Un F-150 mai jos, cu uograde al suspensiei, propulsor 5.8 V8 de 240 CP si cutie automata heavy-duty. Primele modele, menite sa concureze Chevrolet 454SS au fost construite intre 1993 si 1995. Iar valoarea lor este in acest moment mai ridicata in special ca urmare a faptului ca au priza la nostalgici.

Este adevarat, cantareata si actrita nu se rezuma la acest model. Insa si in cazul celorlalte masini demonstreaza ca pune pret pe automobile cu istorie. Pentru ca vorbim despre Chevrolet El Camino, o versiune clasica a lui Ford Bronco, ori un Mercedes-Benz W123. Insa, pe de alta parte, Ford SVT Lightning ramane mereu aproape de sufletul sau.

Lady Gaga nu renunta la camioneta Ford SVT Lightning desi a ajuns la 300 milioane de dolari avere! Lady-Gaga-instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.