Hummer EV reprezintă, fără îndoială, un model de referință pentru industria auto. Însă GMC nu vrea să se rezume doar la cei interesați de segmentul pickup electric. Motiv pentru care are în plan și o versiune SUV!

Un model cu greutate

De ce este atât de important Hummer EV? În primul rând, desigur, pentru că este în ton cu tendințele pieței mondiale. Care se îndreaptă, chiar dacă fanii modelelor cu propulsie clasică sunt dezamăgiți, către electrificare. Apoi, pentru că vorbim despre un pickup. Cel mai popular tip de vehicul de pe piața nord-americană, una dintre cele mai importante de pe mapamond. Iar acest model este primul din segment care este electric și este propus de un constructor american.

Lucrurile nu se opresc însă aici. Hummer EV este modelul cu care reînvie un brand cu nume pentru industria auto. Lucru extrem de important și pe care, o dovedesc și alte încercări de același tip (vezi Mustang Mach-E), contează pentru pasionații de automobile. Și, la fel de important, modelul vine cu o mulțime de noutăți tehnice. Patentate. Și care, desigur, vor face parte din viitorul industriei.

Și-acum, iată, vom avea și Hummer EV SUV. Care poate reprezenta o lovitură la fel de puternică.

Lansarea cu prilejul Super Bowl?

În 2020, cu prilejul Super Bowl, GMC, compania care a decis să renască brandul, a oferit un teaser al pickupului Hummer EV. Cu un film care-l avea în prim-plan și pe LeBron James. Acum, se speculează că finala NFL va reprezenta momentul apariției oficiale a modelului SUV.

Dacă o să fie așa sau nu, vom vedea. Cert este că Detroit Free Press a scris deja despre faptul că debutul global al lui Hummer EV SUV va avea loc în februarie. Și a făcut-o folosind informații din interiorul companiei GMC. Care precizează că rețeaua de dealeri a fost informată deja asupra acestui termen.

Așadar, nu mai este mult și vom avea toate detaliile. Inclusiv cele ale designului final. În ceea ce privește comercializarea, se știe că pentru modelul pickup este prevăzută pentru vară. Pentru început cu Hummer EV Edition 1. Urmând ca apariția întregii game de echipări să continue până în 2023. Astfel că pentru versiunea SUV este timp suficient pentru a-și găsi drumul către showroom-uri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.