Goliath 6×6, proiectul celor de Hennessey Performance, ne-a atras deja atentia. Acum este momentul sa va anuntam ca acesta a devenit realitate. Iar cei care-si doresc monstrul care are la baza pick-up-ul Chevrolet Silverado pot lansa comenzile.

Tunerul a pornit de la un pick-up Silverado 1500 in versiune Trail Boss Z71. Standard, acesta este dotat cu un propulsor 6.2 V8 cu 426 CP si 624 Nm. Gratie programului de upgrade ajunge la 456 de cai. Modificarile au vizat sistemul de admisie, dar si cel de evacuare, care a fost inlocuit cu o varianta din otel inoxidabil.

Mai mult, Hennessey spune ca poate merge mai departe. In cazul in care monteaza si un supercharger de 2.9 litri si presiune 7 psi Goliath 6×6 ajunge la 715 CP si 915 Nm. Iar clientii care vor mai mult, pot opta si pentru o versiune de 819 CP. Ambele sunt disponibile la comanda. Evident, pentru sume suplimentare. Care, trebuie spus, inca nu au fost precizate.

Goliath 6×6, echipare bogata

Pick-up-ul a crescut considerabil in inaltime si a primit nu doar o punte suplimentara. Goliath 6×6 beneficiaza de kit de inaltare de 20, suspensii FOX, jante de 20 inch si anvelope BFG de 37. In plus, se lauda cu o bena custom, lumini LED suplimenare, roll-bar si bare custom in bena, bare de protectie modificate.

Reamintim, nu vor exista decat 24 de exemplare. Primul dintre acesta a ajuns deja la un fan al celor de la Hennessey, Bob Berrard. Acesta este proprietarul celei mai mari ferme de cultivare a cartofilor din Wisconsin. Berrard a platit, asa cum o vor face si ceilalti clienti, 375.000 de dolari. Primind pentru acesti bani nu doar pick-up-ul original tunat, ci si o garantie de 3 ani. Semn ca Hennessey Performance stie ca si-a facut treaba asa cum trebuie.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.