Noul Chevy Silverado Trail Boss Z71 nu are putere suficienta pentru tine? Sau chiar roti suficiente? Hennessey are un raspuns cu noul Goliath 6×6.

Hennessey Performance (HPE) adauga un alt truck cu sase roti la gama lor de off-road. Bazat pe noul Chevrolet Silverado, Hennessey Goliath 6×6 beneficiaza de nu mai putin de 705 cai putere!

„Suntem foarte entuziasmati sa oferim noul nostru Goliath 6×6 alaturi de camionul nostru VelociRaptor 6×6”, a declarat John Hennessey, fondatorul si CEO-ul companiei.

Hennessey Goliath 6×6 - un adevarat urias pentru off-road hennessey-goliath-6x6-1

„Acestea sunt vehicule exclusive si unice care se fac remarcate oriunde ar merge clientii nostri. Fie că este vorba de Rodeo Drive sau de dunele de nisip din desertul Sahara”, a completat John Hennessey.

Motorul V8 de 6,2 litri a fost upgradat cu varianta Hennessey’s HPE700 Supercharged, Aceasta include un sistem supercharger de 2.9L, care produce 7psi de impuls, impreuna cu un upgrade la evacuarea din otel inoxidabil, ajungandu-se astfel la 705 cai putere si 915 Nm.

Sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora e asteptat sa se realizeze in aproimativ 4 secunde, cu tot cu greutatea suplimentara adaugata de cele doua roti in plus.

Daca nici asta nu va multumeste, HPE ofere un upgrade suplimentar, cu care vehiculul ajunge la 808 cai putere!

Hennessey Goliath 6×6 - un adevarat urias pentru off-road hennessey-goliath-6x6-2

Hennessey Goliath 6×6 e incaltat cu cauciuri BFGoodrich de 37 inchi si jante de 20 de inchi. Farurile cu LED-uri, barele de protectie frontale si spate speciale Hennessey și un pachet de grilaj in fata rotunjesc modificarile.

Pretul va fi unul pe masura, de 375.000 de dolari, urmand a fi produse doar 24 de unitati.

Sursa: Hennessey Performance (HPE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.