Jeep Gladiator, modelul pickup al companiei, in versiunea Hennessey MAXIMUS 1000 a intrat in productie. Oficial.

Proiectul a fost anuntat inca de anul trecut. Cu o productie limitata la doar 25 de exemplare, fiecare costand cel putin 225.000 de dolari. In acest cost este inclus si pick-up-ul, dar si o garantie de 3 ani/36.000 de mile.

„The Ultimate” Jeep Gladiator, l-a numit John Hennessey, fondator si CEO al companiei. Care spunea, inca din primavara trecuta, atunci cand il prezenta, ca exista „o multime de clienti care isi doresc nebunii pe patru roti”. Iar ritmul in care au sosit comenzile au confirmat optimismul sau.

„Joaca” in desert

Au urmat primele modele produse. Fiecare dintre acestea s-a bucurat de o atentie speciala. Si, mai exact, de cate un proiect care sa arate, inclusiv prin intermediul imaginilor video, calitatile unui Hennessey MAXIMUS 1000.

Evident, si acum, cand a fost anuntata lansarea oficiala in productie si, implicit, faptul ca vor urma livrarile deja promise, nu se putea face o exceptie. „Nu este nimic mai spectaculos decat sa sari pe dune cu un Jeep Gladiator de 1.000 CP. Jeep Gladiator MAXIMUS 1000 este un vehicul special in orice fel de conditii, on si off-road, iar aceasta experienta a probat-o din plin”, a spus John Hennessey.

Despre ce a fost vorba, puteti vedea in filmul care urmeaza.

Un „monstru”

 

MAXIMUS 1000 este un Jeep Gladiator cu un motor V8 Hellcat de 6.2 litri sub capota, 1000 CP (692 la roata). Pentru a obtine aceasta putere, Hennessey a operat un tuning ECU, a imbunatatit sistemele de alimentare si racire. In plus, a montat o evacuare custom din otel.

Dincolo de propulsor si puterea sa deosebita, modelul va beneficia si de alte modificari. Kit de inaltare de 6 inch, amortizoare MAXIMUS pe fata si spate si pneuri BFGoodrich KD MT speciale sunt cateva dintre detalii. In plus, modelul va beneficia de lumini LED. Si sunt doar detaliile facute publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.