Cum se instaleaza Flanse distantiere pe Jeep Wrangler JK

0

Ești interesat să afli cum se instalează Flanse distantiere pe Jeep Wrangler JK, Best Ride îți pune la dispoziție instrucțiuni complete cu privire la montaj, pentru ca tu sau mecanicul tău sa urmezi pașii potriviți.

Flanse distantiere Jeep 50mm au urmatoarele avantaje:

  1. Manevrabilitate – distantand rotile, puteti face masina mult mai stabila si, de asemenea, sa imbunatatiti virajul.
  2. Corectie – Daca aveti seturi de roti care nu au un offset corespunzator masinii dvs.(adica poate fi prea sus), pozitionarea jantei va fi mult in interior. In aceasta situatie roata se poate freca de carenaj sau de componentele suspensiei. Un set de flanse va impinge roata suficient spre exterior, corectand offset-ul.
  3. Aspect estetic – Cu ajutorul flanselor distantiere, impingeti rotile catre exterior pentru o pozitionare mai buna si un aspect agresiv.
  4. Degajare – Multe jante nu sunt compatibile cu kiturile de frana mari. Interiorul jantei se va atinge de etrieri si aveti nevoie de un distantier pentru indepartarea jantei de acestia.
  5. Fabricate din duraluminiu, flansele au o greutate redusa si o durata de viata indelungata.

Video montaj: Flanse distantiere pe Jeep Wrangler JK

 

📌 Flanse distantiere pentru Jeep Wrangler JK pot fi achiziționate accesând link-ul următor: Flanse distantiere Jeep 50mm cu inel de centrare

📌 Flansele distantiere au fost instalate la:setup.bestride.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.