Ford a dezvaluit specificatiile pentru versiunea din Europa a modelului Ranger Raptor.

Ranger Raptor urmeaza sa fie prezentat oficial in cadrul IAA Commercial Vehicle Show in Hannover (Germania), la sfarsitul acestei saptamani.

Pe Batranul Continent, Ford va oferi Ranger Raptor doar intr-o versiune diesel, care va avea 210 cai putere si un cuplu de aproximativ 369 Nm.

Ford a facut publice specificatiile pentru versiunea europeana a lui Ranger Raptor ford-raptor3

Pickup-ul american are o garda la sol de 11.1 inchi, cu 2.2 inchi mai mult ca versiunea de baza. Pentru un randament excelent in off-road, Ranger Raptor beneficiaza de un unghi de apropiere de 32.5 de grade, cu un unghi de rupere de 24 de grade. Ca o comparatie, Jeep Wrangler Sport are un unghi de apropiere de 41,4, dar Jeep Cherokee, în cel mai bun caz, are doar un unghi de 29,9.

Ford Ranger Raptor a primit o noua placa bash, cu grosimea de 0,9 inchi si realizata din otel de inalta rezistenta.

Ford a facut publice specificatiile pentru versiunea europeana a lui Ranger Raptor ford-raptor2

De asemenea, contribuind la robustețea pickup-ului este cadrul sasiu armat, care utilizeaza otel de inalta rezistenta, aliaj usor, proiectate sa reziste stresului cauzat de cursele off-road. In comparație cu versiunea standard a lui Ranger, Raptor are un wider track mai mare de 150 mm si o suspensie creata pentru a aborda „terenul inspaimantator la viteza mare, ramanand in acelasi timp in control complet si avand un confort sporit”.

Precum fratele mai mare Raptor, Ranger-ul este mai larg decat modelul standard, cu 5.9 inchi, pentru a imbunatati stabilitatea.

Ford a facut publice specificatiile pentru versiunea europeana a lui Ranger Raptor ford-raptor7

Exista sase moduri de condus, prin Terrain Management System: Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mud/Sand. Rock si Baja, acesta din urma fiind conceput pentru performanta off-road de mare viteza.

Ford Ranger Raptor poate tracta 2.500 de kilograme gratie unei bare din spate modificata.

Ford a facut publice specificatiile pentru versiunea europeana a lui Ranger Raptor ford-raptor4

Va fi comercializat incepand cu jumatatea lui 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.