BMW iX3

BMW iX3 si celelalte modele electrice din urmatoarea generatie BMW i se pregatesc de lansare. In prezent, acestea trec prin faza principala a procesului de dezvoltare pentru serie. Testele sunt realizate la centrul pe care BMW Group il are la Arjeplog (Suedia).

La acestea participa BMW iX3, care va fi disponibil spre vanzare inca de anul viitor, BMW i4 si BMW iNEXT, care vor ajunge pe piata in 2021. Sunt verificate in conditii extreme componentele trenului de rulare si ale suspensiei.

BMW iX3 apare in 2020

Cel mai recent capitol al strategiei de electrificare a BMW Group va fi deschis de un model Sports Activity Vehicle. Incepand de anul viitor, BMW iX3 va dispune in premiera de a cincea generatie a tehnologiei BMW eDrive.

Modelul va avea o autonomie de peste 400 de kilometri WLTP. In plus el ofera si posibilitatea de utilizare a statiilor de incarcare ultra-fast DC (curent continuu) cu putere de 150 kW. BMW iX3 va fi primul model produs pentru intreaga piata globala de catre joint-venture-ul BMW Brilliance Automotive la locatia de productie de la Shenyang (China).

BMW iX3 si celelalte modele electrice din urmatoarea generatie, teste la Cercul Polar P90341108_lowRes_the-bmw-inext-the-bm
BMW iNEXT, Sports Activity Vehicle de lux

BMW iNEXT integreaza intr-un model cu proportii si dimensiuni de SAV a cincea generatie a trenului de rulare electric. In plus, beneficiaza de sisteme pentru condus foarte automatizat. Bazat pe viitorul sistem de constructie modulara al BMW Group, combina cele mai noi inovatii din domeniile designului, condusului autonom, conectivitatii, electrificarii si serviciilor (D+ACES). Elemente definite de strategia corporate NUMBER ONE > NEXT. BMW eDrive asigura o autonomie ce depaseste 600 de kilometri WLTP.

Mai mult, automobilul este echipat cu cele mai noi dotari de conectivitate si este conceput pentru condus autonom Nivel 3. Noul avanpost tehnologic al BMW Group va fi produs la uzina BMW din Dingolfing cu incepere din 2021.

In fine, BMW i4 ofera placerea condusului cu emisii locale zero combinata cu sportivitate remarcabila. Coupé-ul cu patru usi este pozitionat in segmentul premium al clasei medii, combina un design dinamic cu performante ce inspira si un nivel ridicat de confort al calatoriei. A cincea generatiei a tehnologiei BMW eDrive ce va fi disponibila la BMW i4 permite o autonomie de peste 600 de kilometri WLTP. BMW i4 va fi produs la uzina BMW din München, incepand cu 2021.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.