ABT Audi Q8

ABT Sportsline ne-a oferit o prima propunere de pachet pentru Audi Q8 imediat dupa lansarea acestuia. Acum vine cu o noua varianta.

Primul proiect, pentru Q8 50 TDI, a primit un modul  ABT Engine Control. Acesta a crescut puterea cu 15%, de la 286 la 330 CP. Si cuplul este mai mare, cu 50 Nm, ajungand la 650 Nm. Astfel ca bolidul sprinteaza acum pana la 100 km/h in 6,1 secunde, cu doua zecimi mai repede decat varianta standard. Viteza maxima ramane acceasi, 245 km/h.

ABT Sportsline merge mai departe cu proiectul

Ei, si-acum ABT Sportsline vine cu cea de-a doua varianta. De data aceasta, in vizor a fost kit-ul exterior aerodinamic. Menit a face modelul mai rau. Un splitter cu lame modifica bara frontala. Tot in aceasta zona observam si un nou panou de admisie al aerului.

ABT Sportsline umfla muschii lui Audi Q8 ABT-Audi-Q8-3-1024x683Zona spate propune o bara de protectie noua, care include un difuzor de aer. In plus, pachetul include insertii noi pe portiere si un spoiler pe capacul portbagului.

ABT Sportsline a mai inclus si sistemul ABT Level Control, care este standard, si permite coborarea electronica a suspensiei cu perne de aer. Ca si o evacuare cu doua terminatii duble generoase.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.