Aston Martin este cel mai nou producator auto de masini de lux care intra pe piata SUV-urilor, cu al sau DBX.

Primul prototip de dezvoltare a fost dezvaluit intr-un scurt clip video, care ni-l prezinta intr-un stagiu al Raliului Tarii Galilor.

DBX va fi prezentat abia in ultimul trimestru al anului 2019, in timp ce livrarilor vor fi facute incepand cu primele luni ale lui 2020.Primele imagini cu primul SUV din istoria Aston Martin aston-martin-dbx-fata

Acesta va fi construit la facilitatea Aston Martin Lagonda din St Athan; o fabrica de productie de lux de ultima ora, care va deveni in cele din urma „Casa de Electrificare” atunci când modelele complet electrice ale producatorului vor intra in productie.

Testele initiale au avut loc la fabrica de productie de productie St Athans, intr-un simulator de conducere.

Testarea reala a masinii a inceput in Tara Galilor, dar vehiculul va fi, de asemenea, supus incercarii in conditii si mai dure, inclusiv in Antarctica si in deserturile din Orientul Mijlociu.

Primele imagini cu primul SUV din istoria Aston Martin aston-martin-dbx-lateral„Am dezvoltat deja si am tunat DBX in simulatorul de conducere, ceea ce ne-a permis sa facem progrese excelente inainte de primele teste fizice. Totusi, este intodeauna grozav sa vezi primul prototip si sunt incantat de corelatia aproape perfecta dintre simulator si acest prototip. Ca inginer, e cu adevarat interesant sa simti masina pe care ai creat-o”, a spus inginerul sef al Aston Martin, Matt Becker.

„DBX este un Aston Martin total diferit, dar il vom testat in toate conditiile si pe toate suprafetele pentru a fi siguri ca va livra o experienta de conducere demna de insigna aripilor”, a adaugat acesta.

Primele imagini cu primul SUV din istoria Aston Martin aston-martin-dbx-susLa randul sau, presedintele Aston Martin Lagonda, Andy Palmer, a spus despre DBX: „Vizionarea unui prototip de dezvoltare DBX in actiune este un capitol important in povestea primului nostru SUV, caci este momentul in care acesta vine intr-adevar in viata. DBX este mai mult decat ‘doar un SUV’, acesta va fi primul model construit la noua noastra unitate din St. Athans. Ca atare, este probabil inceputul unei epoci indraznete in istoria companiei”.

Bineinteles, prototipul DBX a fost surpins cu un camuflat serios, insa cateva dintre elementele de design ale masinii sunt destul de evidente.

In primul rand pare sa fie imprumutat un numar de elemente de design de la Vantage 2018, mai ales grila si farurile. Fiind insa primul SUV din istoria producatorului auto britanic, partea din spate va fi complet noua. Pare va va beneficia de evacuare dubla si lumini retro in locul unui cluster.

Primele imagini cu primul SUV din istoria Aston Martin aston-martin-dbx-spate

Bentley Bentayga si Lamborghini Urus vor fi principalii rivali ai lui Aston Martin DBX.

Sursa: Express

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.